WOLF-GARTEN Verticuteerroller UR-M3 30cm 71AAA036650 Bekijk groter

WOLF-GARTEN Verticuteerroller UR-M3 30cm 71AAA036650

71AAA036650

In stock

44,25 €

36,57 € excl. BTW

Meer informatie

WOLF-Garten Verticuteerroller UR-M 3 is een verticuteerrol met een werkbreedte van 30 cm. Door de zijwielen wordt er nooit te diep gewerkt. Deze verticuteerrol is ideaal in gebruik om mos en vilt uit een gazon te verwijderen. Het pendelsysteem zorgt voor lichter werken. Wordt geleverd zonder steel. Aanbevolen steel is de ZM 170 met een lengte van 170 cm.
Geschikt voor het verticuteren van het gazon. Een verticuteerrol is een verticuteerhark met zijwielen. Dit maakt verticuteren makkelijk en eenvoudig. De zijwielen voorkomt te diep gaan met de verticuteertanden.

Voordelen van dit artikel:
- De zijwielen zorgen ervoor dat er niet te diep gewerkt kan worden. Het pendelsysteem maakt het lichter werken met de verticuteerroller.

Specificaties:
-Werkbreedte: 30 cm.
-Verwijdert grondig mos en vilt uit gazon.
-Pendelsysteem voor lichter werken.
-Zijwielen zorgen voor niet te diep kunnen werken.
-Aanbevolen steellengte is 170cm, ZM 170.

Garantie
Voor een periode van 10 jaar, geteld vanaf de verkoopdatum, worden alle defecte delen (incl. materiaal- of verwerkingsdefecten) kosteloos gerepareerd of vervangen. Deze garantie geldt voor alle producten, die conform de meegeleverde gebruiksaanwijzing gebruikt en onderhouden zijn en waarbij er geen sprake is van onjuist gebruik, misbruik, ongeluk, commercieel gebruik, nalatigheid, verkeerd onderhoud of ongeautoriseerde productaanpassing. Op alle accu's van accuproducten geldt een garantie van 2 jaar. De garantie geldt echter niet voor aan slijtage onderhevige delen.

WOLF-Garten heeft voor elke tuinklus het juiste tuingereedschap vervaardigd. Voor het onderhoud van uw gazon is het goed om te verticuteren. Na het verticuteren is het verstandig het gazon een handje te helpen met het herstel. Daarvoor heeft WOLF-Garten een speciale verticuteermachine mix 4-in-1 in het assortiment. Deze V-mix 125 is een combinatie van graszaad en meststoffen. Uw gazon zal ervan opknappen.
Toon meer

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

WOLF-GARTEN Verticuteerroller UR-M3 30cm 71AAA036650

WOLF-GARTEN Verticuteerroller UR-M3 30cm 71AAA036650

Schrijf uw recensie