REDFIRE ONYX Classic Table 80 cm Steel + COVER 85209 Bekijk groter

REDFIRE ONYX Classic Table 80 cm Steel + COVER 85209

85209

ONYX Classic Table 80 cm Steel + COVER

Meer details

In stock

599,95 €

495,83 € excl. BTW

Meer informatie

Deze ruime partygrill / tuinhaard is een fraaie toevoeging aan je tuin, waarbij stijl en functionaliteit wordt gecombineerd. Met deze eyecatching conische vuurschaal met grote plancha ring, grill je een heerlijke biefstuk, zeevruchten en groenten in een handomdraai. Door de royale afmetingen van de vuurschaal en bakring, kun je eenvoudig een grote groep vrienden of familie voorzien van een heerlijke maaltijd in de tuin. De Onyx heeft een ruime houtopslag om ervoor te zorgen dat het brandhout gemakkelijk kan worden opgeslagen en binnen handbereik ligt voor een sfeervolle avond tot in de late uurtjes.

Gemaakt van duurzame materialen en verkrijgbaar in zwart afgewerkte hittebestendige matte finish of in een Corten look. De houtgestookte grillschaal en grote roestvrijstalen plancha ring geeft heerlijk warmte, waarmee je je zelfs in de winter kan genieten van het buitenleven. De Onyx heeft een staaldikte van 3mm, stevig genoeg om grote blokken hout in op te slaan. De diameter van 80cm biedt genoeg ruimte om de vlammen hoog op te stoken en je houtblokken binnen handbereik te hebben.

Onderhoud

Vanwege de voedselbereiding is de plancha van de Onyx belangrijk om goed te onderhouden. Schraap na het grillen de etensresten weg met een spatel. Gebruik vervolgens een beetje olijfolie of pancoating spray en smeer de bakplaat in met een doek om hem te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Op deze manier voorkom je roest en behoud je een mooie beschermlaag, zodat je bij de volgende grillavond weer heerlijk kunt genieten van je barbecue.

Specificaties RedFire Onyx BBQ 80 cm

Multifunctioneel efficiënt en elegant
Vuurschaal breedte 80cm, hoogte 25 cm
Dikte van de roestvrijstalen planchaplaat is 3mm
Stevige staaldikte voor kwaliteit en robuustheid
De Onyx bestaat uit 3 delen dus eenvoudig op te bouwen
Gewicht 31 kg
Bestaat uit drie delen (base, vuurschaal en bakring)

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

REDFIRE ONYX Classic Table 80 cm Steel + COVER 85209

REDFIRE ONYX Classic Table 80 cm Steel + COVER 85209

ONYX Classic Table 80 cm Steel + COVER

Schrijf uw recensie