REDFIRE Fireplace Jersey XXL Black 81079 Bekijk groter

REDFIRE Fireplace Jersey XXL Black 81079

81079

Fireplace Jersey XXL Black

Meer details

In stock

356,00 €

294,21 € excl. BTW

Meer informatie

Haal Warmte en Stijl naar je Tuin met de RedFire Jersey XXL Terrashaard

De RedFire Jersey XXL Terrashaard is een must-have voor gezellige avonden in de tuin. Het moderne design past perfect bij elke tuinstijl en het massieve stalen stookgedeelte zorgt voor een gelijkmatige warmteverspreiding. Verzamel je vrienden en familie rondom deze eyecatcher en geniet van lange buitenavonden.


Warmte en Functionaliteit

Met een hoogte van ongeveer 2 meter en een breedte van 45 centimeter biedt de Jersey XXL voldoende ruimte om een royaal vuur te stoken. De ingebouwde houtopslag onderaan de buitenhaard zorgt ervoor dat je de hele avond door kunt blijven stoken. Daarnaast beschermt een stalen plaatje aan de bovenkant van de schoorsteen de haard tegen neerslag.

Gemakkelijk in Gebruik en Onderhoud

Dankzij de handige aslade is de Jersey XXL eenvoudig schoon te maken na gebruik. Om de levensduur te verlengen, wordt aanbevolen om de haard op te slaan in een droge omgeving of te bedekken met een beschermhoes van weerbestendig materiaal wanneer deze niet in gebruik is.

Specificaties RedFire Jersey XXL Tuinhaard:

Strak afgewerkt design
Ruimte voor grote stukken hout
Schoorsteen voor optimale rookafvoer
Inclusief houtrooster
Bescherming tegen inregenen
Maak van je tuin het middelpunt van gezelligheid met de RedFire Jersey XXL Terrashaard. Bestel vandaag nog en geniet van warme en sfeervolle avonden in de buitenlucht!

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

REDFIRE Fireplace Jersey XXL Black 81079

REDFIRE Fireplace Jersey XXL Black 81079

Fireplace Jersey XXL Black

Schrijf uw recensie