EINHELL TC-SY 600 s, verfspuitsysteem 4260015 Bekijk groter

EINHELL TC-SY 600 s, verfspuitsysteem 4260015

4260015

Het Einhell TC-SY 600 S Verfspuitsysteem is een ideale machine voor het verven van middelgrote tot grote oppervlaktes.

Meer details

In stock

93,95 €

77,64 € excl. BTW

Meer informatie

Het Einhell TC-SY 600 S Verfspuitsysteem is een ideale machine voor het verven van middelgrote tot grote oppervlaktes. Deze machine wordt voornamelijk aangeraden voor het spuiten van lakken, beits en interieurverf op muren, vloeren, plafonds en meubels. Dankzij het lichte gewicht en compacte formaat ligt dit verfspuitsysteem erg stabiel en stevig in de hand tijdens het uitvoeren van verfklussen.


Pluspunten van dit artikel

Verwijderbare sproeikop
Regelbare verfstroom
Softgrip
Inclusief accessoires
Bijzondere eigenschappen

Wat er zo fijn is aan dit artikel?


Afneembare sproeikop

Ook de spuitkop van het verfspuitsysteem is afneembaar nadat je verfspuitwerkzaamheden hebt uitgevoerd. Door deze na iedere klus schoon te maken voorkom je dat er verfresten in de spuitkop aanwezig blijven.


Groot reservoir

Om een lange werkduur van de machine te kunnen garanderen, is deze voorzien van een reservoir van 800 milliliter. Aan de zijkant van het reservoir vind je een handige schaalverdeling waarop je af kunt lezen hoeveel verf er nog in het reservoir aanwezig is. Zo kun je deze tijdig bijvullen. Na het gebruik van het verfspuitsysteem kun je het reservoir eenvoudig loshalen om deze schoon te maken.


Softgrip handgreep

Aan de achterzijde van het verfspuitsysteem zit een handige softgrip handgreep, waarmee je de machine stevig in de hand kunt houden. Dit bevordert een veilige en comfortabele manier van werken met deze machine. Voor een grote mate van mobiliteit is de machine voorzien van een luchtslang van 1,8 meter.


Verfstraal vooraf in te stellen

Voordat je aan de slag gaat met het uitvoeren van verfklussen kun je de verfstroom instellen. Hierbij heb je de keuze uit een horizontale, verticale en ronde verfstroom.


Accessoires inbegrepen

Het verfspuitsysteem wordt met verschillende handige accessoires geleverd, namelijk: tweemaal een sproeier voor een verschillende viscositeit van lak en beits, een reinigingsborstel, een reinigingsnaald, een container voor het onderzoeken van de viscositeit van een stof, een deksel voor de verfcontainer en een verfcontainer van 800 milliliter met schaalverdeling. Dankzij de schaalverdeling kun je eenvoudig aflezen hoeveel verf er nog in het reservoir zit.


Belangrijke specificaties

Aansluiting netstroom: 220-240 V – 50 Hz
Vermogen: 600 W
Luchtsnelheid: 1000 ml/min
Inhoud reservoir: 800 ml
Lengte luchtslang: 1,8 m
Max. Viscositeit: 70 DIN-sec

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TC-SY 600 s, verfspuitsysteem 4260015

EINHELL TC-SY 600 s, verfspuitsysteem 4260015

Het Einhell TC-SY 600 S Verfspuitsysteem is een ideale machine voor het verven van middelgrote tot grote oppervlaktes.

Schrijf uw recensie