SUNRED Smart Heater Moderna Artix Ultra Standing Grey 2000 Watt US-MODE-20S Bekijk groter

SUNRED Smart Heater Moderna Artix Ultra Standing Grey 2000 Watt US-MODE-20S

US-MODE-20S

Smart Heater Moderna Artix Ultra Standing Grey 2000 Watt

Meer details

In stock

640,65 €

529,46 € excl. BTW

Meer informatie

Wil je genieten van gezellige avonden op het terras, zelfs wanneer de temperatuur begint te dalen? Dan is de SUNRED® Moderna Artix Ultra Staande Terrasverwarmer precies wat je nodig hebt! Met zijn slimme functies en stijlvolle design brengt deze heater een perfecte combinatie van comfort en moderne technologie naar je buitenruimte.

Slimme Bediening, Ultiem Comfort

Met de handige bijbehorende app voor Android- en iOS-apparaten, heb je volledige controle over de terrasverwarmer, waar je ook bent. Stel eenvoudig de warmte-instellingen in, activeer de timerfunctie en monitor zelfs de buitentemperatuur voor een optimaal comfort. Dankzij de overzichtelijke interface van de app is het beheren van meerdere terrasverwarmers een fluitje van een cent.

Stevig en Veilig Ontwerp

De Moderna Artix Ultra is niet alleen slim, maar ook robuust en veilig. Met een stevige basis en ingebouwde kantelbeveiliging hoef je je geen zorgen te maken over onverwachte situaties. Bovendien is de terrasverwarmer eenvoudig te verplaatsen voor optimale flexibiliteit.

Efficiënte Warmte, Langdurig Genot

Met een vermogen van 2000 Watt en hoogwaardige infrarood technologie met Rose Gold-afwerking, biedt deze heater efficiënte warmte waar en wanneer je het nodig hebt. Dankzij de IP44-bescherming tegen spatwater en stof, is hij geschikt voor diverse weersomstandigheden. En met een levensduur van meer dan 10.000 branduren, kun je seizoen na seizoen genieten van zijn warme gloed. Met een radation range van 24 m2 en een hotzone van 9 m2, zorgt deze terrasverwarmer voor een comfortabele warmte in een ruime zone.

Maak je Buitenleven Compleet

Voeg een vleugje luxe en comfort toe aan je terras met de SUNRED® Moderna Artix Ultra Staande Terrasverwarmer. Met zijn moderne uitstraling en slimme functies, is hij een absolute must-have voor elke buitenruimte. Wacht niet langer en haal de jouwe vandaag nog in huis! Bovendien wordt deze terrasverwarmer geleverd met een handige regenhoes voor extra bescherming tegen de elementen.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

SUNRED Smart Heater Moderna Artix Ultra Standing Grey 2000 Watt US-MODE-20S

SUNRED Smart Heater Moderna Artix Ultra Standing Grey 2000 Watt US-MODE-20S

Smart Heater Moderna Artix Ultra Standing Grey 2000 Watt

Schrijf uw recensie