SUNRED Sargas Gas Heater Stainless steel GH12RVS Bekijk groter

SUNRED Sargas Gas Heater Stainless steel GH12RVS

GH12RVS

Sargas Gas Heater Stainless steel

Meer details

In stock

299,00 €

247,11 € excl. BTW

Meer informatie

Maak je avonden gezelliger met de Sunred Terrasverwarmer Sargas Gas Staand RVS 14000 Watt

Voeg warmte en comfort toe aan je buitenruimte met de Sunred Terrasverwarmer Sargas Gas Staand RVS 14000 Watt. Deze praktische gasheater is ontworpen om jouw avonden nog aangenamer te maken, of je nu op je terras ontspant of in de tuin geniet.

Krachtig en veelzijdig design

Met een vermogen van maar liefst 14000 Watt biedt deze gasheater een krachtige warmtebron voor oppervlakken tot wel 50 m², ideaal voor grote terrassen of horecagelegenheden. De heater werkt op zowel propaan- als butaangas, waardoor je flexibel bent in het gebruik.

Handige mobiliteit en veiligheid

Dankzij de verrijdbare constructie en bijgeleverde wielen is deze gasheater eenvoudig te verplaatsen naar waar je warmte nodig hebt. Bovendien beschikt de heater over geïntegreerde kantelbeveiliging, die ervoor zorgt dat de heater automatisch uitschakelt wanneer deze zou omvallen, waardoor je met een gerust hart kunt genieten.

Eenvoudige ontsteking voor gebruiksgemak

Met de ingebouwde piezo ontsteking is het aansteken van de heater een fluitje van een cent. Geen gedoe meer met lucifers of aanstekers: met één druk op de knop geniet je direct van de warmte en gezelligheid van de vlammen.

Compleet geleverd voor direct gebruik

De Sunred Terrasverwarmer Sargas Gas Staand RVS wordt compleet geleverd inclusief Nederlandse gasslang en gasdrukregelaar van 30mbar, zodat je direct aan de slag kunt. Met de traploos instelbare draaiknop pas je eenvoudig het vermogen aan naar jouw voorkeur, voor optimale warmte en comfort.

Bestel nu en geniet van warme avonden buiten

Creëer de perfecte sfeer op jouw terras of in jouw tuin met de Sunred Terrasverwarmer Sargas Gas Staand RVS 14000 Watt. Bestel vandaag nog en maak van elke avond een gezellige en comfortabele ervaring.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

SUNRED Sargas Gas Heater Stainless steel GH12RVS

SUNRED Sargas Gas Heater Stainless steel GH12RVS

Sargas Gas Heater Stainless steel

Schrijf uw recensie