EINHELL TE-TC 920 UL radiaaltegelsnijmachine 4301220 Bekijk groter

EINHELL TE-TC 920 UL radiaaltegelsnijmachine 4301220

4301220

De Einhell TE-TC 920 UL Radiaaltegelsnijmachine is een betrouwbare, hoogwaardige en sterke machine voor het snel en exact snijden van wand- en vloertegels.

Meer details

In stock

499,95 €

413,18 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell TE-TC 920 UL Radiaaltegelsnijmachine is een betrouwbare, hoogwaardige en sterke machine voor het snel en exact snijden van wand- en vloertegels. De robuuste motor stelt een royaal vermogen ter beschikking om de diamanten turbodoorslijpschijf krachtig door moeilijk te bewerken materiaal te laten gaan. De extra lange snijlengte van deze machine maakt het mogelijk om ook tegels van een groot formaat eenvoudig te snijden.

In deze radiaaltegelsnijmachine bevindt zich een krachtige 900 Watt motor, met een motorgeleiding van 6 kogellagers. Deze motor maakt het mogelijk om optimale snijresultaten te behalen met wand- en vloertegels.

Het motorhoofd van de machine is over een hoek van 0 tot 45 graden traploos te draaien, wat zorgt voor een zeer flexibele werking van de machine. De machine biedt een extra lange snijlengte van 92 centimeter, zodat ook grotere tegels moeiteloos kunnen worden gesneden.

De aluminium hoekaanslag is op de graad nauwkeurig in te stellen, zodat verstek-, dubbelverstek en jollysneden in enkele handelingen kunnen worden uitgevoerd.

Ook de hoogte van het werkblad is aanpasbaar, door de verstelbare voeten van deze machine. Op het werkblad bevindt zich een slipvrije rubberbekleding om het verschuiven van tegels te vermijden.

In de machine zit een geïntegreerde koelingspomp, die de diamanten slijpschijf (met een diameter van 200 millimeter) voortdurend koelt. Daarbij gaat deze koelingspomp de stofontwikkeling bij het uitvoeren van werkzaamheden tegen.

In de pomp zit een magneet die fijne metalen deeltjes uit het water filtert om de pomp te beschermen. Bovendien zit er een vuilvangkooi met uitwasbare filtermatten in de staalplaten wateropvangbak. Zo worden ook de grove deeltjes van de pomp weggehouden.

De radiaaltegelsnijmachine is een robuuste machine, die eenvoudig in te klappen is naar een veel compacter formaat. Daarbij zitten er aan de onderzijde van de machine wielen, die het eenvoudig maken om de radiaaltegelsnijmachine te verplaatsen.

Dankzij de mogelijkheid om 2 extra delen aan de standaard werktafel toe te voegen kan je deze heel gemakkelijk verbreden en zo sneden maken in nog grotere werkstukken.

De belangrijkste specificaties van de machine:
- Aansluiting: 230 V / 50 Hz
- Vermogen: 900 W
- Onbelast toerental: 2950 t/min
- Afmetingen diamantslijpschijf: Ø200 x Ø25,4 mm
- Snijlengte: 920 mm
- Snijdiepte: 90°/45°: 36/29 mm
- Afmetingen tafel: 890 x 475 mm
- Motorkop kantelbaar: 0° - 45°
- Kogel gelagerde motorkop
- Inclusief koelingspomp en (afneembare) laser
- Gemakkelijk verplaatsbaar door 2 wielen en stevige handgreep
- Deze machine maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
- 2 jaar fabrieksgarantie

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-TC 920 UL radiaaltegelsnijmachine 4301220

EINHELL TE-TC 920 UL radiaaltegelsnijmachine 4301220

De Einhell TE-TC 920 UL Radiaaltegelsnijmachine is een betrouwbare, hoogwaardige en sterke machine voor het snel en exact snijden van wand- en vloertegels.

Schrijf uw recensie