EINHELL TE-SV 18 li solo, accu steelstofzuiger, power x-change 2347180 Bekijk groter

EINHELL TE-SV 18 li solo, accu steelstofzuiger, power x-change 2347180

2347180

TE-SV 18 li solo, accu steelstofzuiger, power x-change

Meer details

In stock

139,95 €

115,66 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu steelstofzuiger TE-SV 18 Li Solo is onderdeel van het multifunctionele en onderling onbeperkt combineerbare Einhell Power X-Change accu systeem. Voor het gebruik van de accu steelstofzuiger is één 18 V accu vereist. Ononderbroken werken zonder stroomkabel: Dat maken het Power X-Change accu wisselsysteem en de snellaadtechnologie mogelijk. Wanneer de geplaatste accu leeg is, kan deze gewoon door een volle worden vervangen. Aan de hand van het gekozen type accu zijn bovendien erg lange werktijden mogelijk, want met bijv. de 6 Ah accu heeft de stofzuiger in de ECO-modus tot 80 minuten energie. De 4 spotlight-LED's en een om twee assen draaibare scharnier op het vloermondstuk maken ook een eenvoudige reiniging van donkere, krappe plekken mogelijk, bijvoorbeeld onder een bed of een kast. De rubberen wielen zijn stil en ontzien gevoelige vloerbedekkingen zoals parket.

Dankzij de compacte en lichte constructie ligt de accu steelstofzuiger ook bij langere werktijden aangenaam in de hand, zonder dat u vermoeid raakt. Zo wordt stofzuigen echt kinderspel. Het efficiënte 3-voudige filtersysteem, bestaande uit een voorfilter, een vervangbare en uitwasbare plooifilter en een motorfilter, zorgt samen met de geïntegreerde cycloonafscheider voor schone uitblaaslucht en efficiënt stofzuigen met veel zuigkracht. Het stofopvangreservoir kan heel eenvoudig met één druk op de knop worden geleegd, een stofzuigerzak is niet nodig. Dit is goed voor het milieu, bespaart geld en is tevens erg hygiënisch omdat de gebruiker niet met het vuil in contact komt. Dankzij de twee instelbare zuigstanden kan de steelstofzuiger aan iedere situatie worden aangepast. De ECO-modus kan worden gebruikt voor normale vervuilingen en een maximale werktijd, de BOOST-modus zorgt daarentegen voor een maximaal zuigvermogen bij hardnekkig vuil, bijvoorbeeld op tapijten. Dankzij de combinatie van twee bouwvormen is de accu stofzuiger een handige 2-in-1 machine.

De stofzuiger kan worden gebruikt als kleine en lichte kruimeldief, of als steelstofzuiger voor het reinigen van vloeren, waarbij de stofzuiger overtuigt door de perfecte hanteerbaarheid. Het gemotoriseerde vloermondstuk werd ontwikkeld om stof en hardnekkig vuil zowel van harde vloeren als van tapijten te verwijderen. De borstel kan bovendien gemakkelijk worden losgemaakt en gereinigd. De levering omvat een wandhouder, die plaats biedt voor het opbergen van de stofzuiger en de accessoires, zodat alles netjes is opgeborgen, maar ook steeds binnen handbereik is. Het meegeleverde flexibele kierenmondstuk is ideaal om moeilijk bereikbare plaatsen te stofzuigen, bijvoorbeeld tussen de stoelen in de auto. De inschakelknop eenmaal bedienen volstaat om de stofzuiger continu te laten werken. De inschakelknop hoeft niet constant te worden ingedrukt. De accu steelstofzuiger wordt geleverd zonder accu en lader, deze zijn apart verkrijgbaar.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn, 1x 18 V accu vereist
Ononderbroken werken zonder stroomkabel, dankzij het accu wisselsysteem
in combinatie met de snellaadtechnologie (3 - 6 A)
grondig reinigen op donkere plaatsen dankzij de 4 spotlight LED's
Dankzij de rubberen wieltjes stil werken, zonder de vloer te beschadigen
compacte, lichte constructie voor stofzuigen zonder vermoeid te raken
schone uitblaaslucht en een hoge zuigkracht dankzij het 3-voudig filtersysteem
Filtersysteem met uitwasbaar plooifilter en cycloonafscheider
eenvoudig + geen stofzuigerzak: Stofopvangreservoir ledigen met één druk op de knop
bespaart geld, is goed voor het milieu en voorkomt contact met het vuil
Aanpassen van het zuigvermogen aan iedere situatie: ECO- of BOOST-modus
Voordelige 2-in-1-functie: klein + licht als kruimeldief of als steelstofzuiger,
perfecte hantering bij het reinigen van de vloer als steelstofzuiger.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-SV 18 li solo, accu steelstofzuiger, power x-change 2347180

EINHELL TE-SV 18 li solo, accu steelstofzuiger, power x-change 2347180

TE-SV 18 li solo, accu steelstofzuiger, power x-change

Schrijf uw recensie