EINHELL GE-LS 18 li solo, accu snoeischaar, power x-change 3408300 Bekijk groter

EINHELL GE-LS 18 li solo, accu snoeischaar, power x-change 3408300

3408300

GE-LS 18 li solo, accu snoeischaar, power x-change

Meer details

In stock

99,95 €

82,60 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu takkenschaar GE-LS 18 Li Solo is een krachtige machine en onderdeel van de flexibele Power X-Change productlijn, de doorontwikkelde li-ion technologie van Einhell. Iedere systeemaccu kan onbeperkt onderling worden gecombineerd met iedere PXC machine. De accu takkenschaar is de ideale hulp bij het verzorgen van struiken en bomen in de tuin, waarbij meer dan slechts een paar twijgen moeten worden geknipt. De accu takkenschaar vormt een bekwaam alternatief voor een handmatig bediende takkenzaag of snoeischaar. De accu takkenschaar is geschikt voor het krachtig doorknippen van takken met een dikte tot wel 28 mm. De hoogwaardige Bypass-messen zijn ontworpen voor efficiënt knippen en dankzij de nauwkeurige, zuivere en scherpe snede wordt de groei van de bomen en struiken bevorderd. Een riemclip zorgt voor optimaal draagcomfort, ook bij werkzaamheden hoger in de boom.

Een aangename hantering wordt verzekerd door de ergonomische handgreep met softgrip. Voor een veilige opberging met gesloten messen is de accu takkenschaar uitgerust met een aan/uit-schuifschakelaar voor het activeren, resp. deactiveren van de takkenschaar, en met een stevige plastic afdekkap voor de messen. De accu takkenschaar beschikt over de mogelijkheid om de messen moeiteloos te wisselen. De geïntegreerde veiligheidsschakelaar garandeert een gebruik van de schaar zonder gevaar. Wordt geleverd zonder Power X-Change accu en oplader. Deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn, 1x 18 V accu nodig
Krachtig knippen van takken tot een dikte van 28 mm
Hoogwaardige kwaliteit bypass-messen
Bevordert de groei dankzij zuivere en scherpe snede
Riemclip voor optimaal comfort, zelfs hoger in de boom
Veiligheidschakelaar voor veiligheid tijdens gebruik
Schuifschakelaar voor vergrendelen en openen van de messen
Stevige kunststof mesafdekking voor veilige opslag
Moeiteloos en makkelijk wisselen van mes mogelijk
Aangenaam werken dankzij de ergonomische handgreep met softgrip
Geleverd zonder Power X-Change accu en lader (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Maaibreedte: 28 mm
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-LS 18 li solo, accu snoeischaar, power x-change 3408300

EINHELL GE-LS 18 li solo, accu snoeischaar, power x-change 3408300

GE-LS 18 li solo, accu snoeischaar, power x-change

Schrijf uw recensie