EINHELL TP-BS 18/457 li bl solo - accu bandschuurmachine - power x-change 4466270 Bekijk groter

EINHELL TP-BS 18/457 li bl solo - accu bandschuurmachine - power x-change 4466270

4466270

TP-BS 18/457 li bl solo - accu bandschuurmachine - power x-change

Meer details

In stock

149,95 €

123,93 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu bandschuurmachine TP-BS 18/457 Li BL Solo is een onmisbare machine voor iedere doe-het-zelver die met hout werkt. De accu bandschuurmachine is perfect voor het snel, gelijkmatig en met zo min mogelijk inspanning schuren van grote oppervlakken. De 18 V accu bandschuurmachine is een onderdeel van de krachtige Einhell Power X-Change productlijn die een flexibele combinatie van verschillende accu's, laders en machines mogelijk maakt. Dankzij het 126 mm lange en 75 mm brede schuuroppervlak en een maximale schuurbandsnelheid van 250 m/min kan de bandschuurmachine in een mum van tijd grote oppervlakken schuren. Een krachtige, koolborstelloze motor zorgt voor maximale prestaties en een langere gebruiksduur. Koolborstelloze motoren zijn minder onderhevig aan slijtage, vereisen weinig onderhoud en hebben een langere levensduur dan conventionele koolborstelmotoren.

Met behulp van de toerentalelektronica kan het vermogen perfect worden aangepast aan het te bewerken materiaal. Een vergrendeling voor continubedrijf maakt tijdrovende werkzaamheden eenvoudiger. De accu bandschuurmachine is voorzien van een grote handgreep en een extra handgreep met softgrip voor eenvoudige bediening. Dankzij de geïntegreerde steunvlakken kan de bandschuurmachine ook stationair worden gebruikt. De stofafzuiging in combinatie met de meegeleverde stofopvangbox zorgt ervoor dat de werkplek vrij blijft van houtstof. Als alternatief kunnen afzuigmachines zoals Einhell-nat-/droogzuigers op de zuigadapter worden aangesloten. De bandschuurmachine kan worden gebruikt met schuurbanden van 457x75 mm. Geleverd inclusief 3x schuurbanden K80, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Het schuurpapier is eenvoudig te verwisselen en af te stellen doordat de schuurband nauwkeurig kan worden afgesteld en de schuurbandspanning kan worden ingesteld met behulp van de vergrendelingshendel zonder het gebruik van extra gereedschap. De Einhell-accu bandschuurmachine TP-BS 18/457 Li BL Solo wordt geleverd zonder Power X-Change accu en zonder oplader. Deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change-productlijn, 1x 18 V accu vereist
Koolborstelloze motor - meer vermogen en langere gebruiksduur
PurePOWER Brushless – 10 jaar garantie op de motor na registratie
Toerentalelektronica voor op het materiaal en de toepassing afgestemd werken
Nauwkeurige bandloop dankzij schuurbandafstelling
Handgreep en extra handgreep met softgrip voor optimale bediening
Handvat en extra handgreep met softgrip voor optimale hantering.
Vergrendeling voor continubedrijf voor comfortabel werken
Geïntegreerde stofafzuiging en zuigadapter
Stofopvangbox voor een stofvrije werkplek
Incl. 3x schuurband (K80)
Geleverd zonder accu en oplader (apart verkrijgbaar)
Geleverd zonder accu en lader (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Belt speed: 120 - 250
Schuurband: 457 x 75
Schuuroppervlak: 126x75 mm
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TP-BS 18/457 li bl solo - accu bandschuurmachine - power x-change 4466270

EINHELL TP-BS 18/457 li bl solo - accu bandschuurmachine - power x-change 4466270

TP-BS 18/457 li bl solo - accu bandschuurmachine - power x-change

Schrijf uw recensie