EINHELL TE-CD 18 li e kit 2,0 ah accu boor-/schroefmachine, 2 accu's, power x-change 4513871 Bekijk groter

EINHELL TE-CD 18 li e kit 2,0 ah accu boor-/schroefmachine, 2 accu's, power x-change 4513871

4513871

In stock

159,95 €

132,19 € excl. BTW

Meer informatie

De TE-CD 18 Li E KIT is een Accu Boor-/ en Schroefmachine die kan worden gebruikt voor boorwerkzaamheden in hout, staal en zachte steensoorten.

Waarvoor te gebruiken?
Rondom huis, werkplaats of garage is dit een krachtige machine voor de zwaardere klussen. Ga je bijvoorbeeld een terrasoverkapping, tuinhuis of carport bouwen dan is deze machine zeer geschikt om te gebruiken voor de boorwerkzaamheden.

Plus- en minpunten van dit artikel

+ Ergonomisch design met Soft-Grip.
+ LED- verlichting.
+ Inclusief accessoires.


Bijzondere eigenschappen

Wat er zo fijn is aan dit artikel?

Razendsnel wisselen van boor

De accu klopboor- en schroefmachine heeft een 13mm eenhulzige snelspanboorhouder, quick-stop functie en automatische as-vergrendeling die de gebruiker in staat stelt om zeer snel boren te veranderen. In combinatie met de slip koppeling, welke er voor zorgt dat schroeven niet doordraaien, zorgt dit er voor dat je zonder veel oponthoud de werkzaamheden kunt uitvoeren.

Elektronische draaimomentinstelling

De draaimomentinstelling bij deze machine is elektronisch geregeld. Je hoeft niet meer de boorkop in verschillende standen te draaien maar kan de draaimomentinstelling regelen met een schakelaar bovenop de machine.

Soft-Grip

Dankzij het ergonomisch design met soft-grip, ligt de machine uitstekend in de hand en kan de machine in nauwkeurig geleid worden, om optimale boor- en schroefresultaten te bereiken.


Belangrijke specificaties

- Accu: 18V – 2000 mAh – Li-Ion.

- Aansluiting lader: 200-250 V / 50-60 Hz.

- Laadtijd accu: 40 min.

- Max. Koppel: 47 Nm.


Wat zit er in de verpakking?

- Einhell Power-X-Change accuboor 18 V TE-CD

- 2x 2.0 Ah accu.

- Lader.

- Opbergkoffer.


Over Einhell Power X-Change

Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn tussen Tools- en Tuinmachines. Einhell Power X-Change. Vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn kunnen als “SOLO” versie (zonder accu & lader) of “KIT” versie (inclusief accu & lader) worden aangeschaft. Bezit je reeds een Power X-Change accu, dan hoef je enkel een Solo machine aan te schaffen, zo bespaar je veel geld! Doordat EINHELL zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kan je ook met toekomstige EINHELL Power X-Change machines jouw bestaande accu’s blijven gebruiken.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-CD 18 li e kit 2,0 ah accu boor-/schroefmachine, 2 accu's, power x-change 4513871

EINHELL TE-CD 18 li e kit 2,0 ah accu boor-/schroefmachine, 2 accu's, power x-change 4513871

Schrijf uw recensie