EINHELL BRILLIANTO solo - accu ruitenreiniger - power x-change 3437100 Bekijk groter

EINHELL BRILLIANTO solo - accu ruitenreiniger - power x-change 3437100

3437100

BRILLIANTO solo - accu ruitenreiniger - power x-change

Meer details

In stock

51,95 €

42,93 € excl. BTW

Meer informatie

In een handomdraai streeploos gewassen ramen – dat is met de Einhell accu-ruitenwasser BRILLIANTO een fluitje van een cent. Als onderdeel van de Power X-Change productlijn kan de kabelloze ruitenwasser worden gecombineerd met alle accu's en opladers. Kabelloos ramen wassen zonder onderbrekingen: dat is mogelijk met het Power X-Change accu-wisselsysteem en de snellaadtechniek. Een lege accu kan gewoon door een volle worden vervangen – voor een onbeperkte looptijd.

De accu-ruitenwasser BRILLIANTO wordt samen met een spuitfles met een inhoud van 300 ml geleverd. Hierop wordt de inbegrepen microvezeldoek bevestigd om glasvlakken eenvoudig schoon te maken. Met behulp van zijn 28 cm lange zuigmondstuk verzamelt de ruitenwasser dan de waterresten. Daarbij zorgt het perfecte samenspel tussen het mondstuk en de eendelige trekker van silicone voor een streeploos resultaat. Het maakt niet uit of de glasvlakken in horizontale, verticale of diagonale richting worden gereinigd. Zo wordt de accu-ruitenwasser de allrounder die niet alleen bij het ramenwassen wordt gebruikt, maar ook bij het reinigen van tegels, douches, glazen tafels, ruiten in de auto, grote raampartijen, enzovoort. In de vuilwatertank kan tot 100 ml vloeistof worden verzameld. Voor het legen en reinigen kan de tank compleet uit de machine worden genomen.

Dankzij zijn lichte en compacte design met speciale softgrip-vlakken ligt de ruitenwasser prettig in de hand zonder weg te glijden. De aan/uit-knop is uitgerust met een continufunctie voor tijdrovende reinigingswerkzaamheden. De accu-ruitenwasser wordt eenvoudig en ruimtebesparend opgeborgen in de meegeleverde wandhouder. De BRILLIANTO wordt geleverd zonder accu en zonder oplader. Deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset. Ook apart verkrijgbaar als handige accessoire voor de Einhell accu-ruitenwasser BRILLIANTO zijn een telescopische stangenset voor het reinigen van hoge ramen, een mondstukset voor het reinigen van smalle en grote glasvlakken.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn, 1x 18 V-accu vereist
Verwisselbare accu – geschikt voor alle Power X-Change accu's
Eenvoudige en snelle batterijverwisseling is mogelijk
Kabelloos werken dankzij de Power X-Change accu
Oneindige looptijd dankzij de PXC-Einhell accu
18 V power betekent een zeer hoog vermogen en het beste reinigingsresultaat
Compact, licht en handzaam design
Incl. wandhouder voor het ruimtebesparend opbergen van de machine
Softgrip-vlakken voor een prettig, veilig houvast
Aan/uit-knop met lock-functie voor continuwerking
Eendelige rubbertrekker om te wissen
Streeploze resultaten dankzij de trekker van silicone
Optimaal samenspel van zuigmondstuk en trekker
300 ml spuitfles met wasbare microvezelpad
100 ml vuilwatertank voor langdurig gebruik
Eenvoudig legen en reinigen van de compleet uitneembare tank
Apart verkrijgbaar: Telescopische stangenset voor hoge ramen
Apart verkrijgbaar: Mondstukset voor meer toepassingsmogelijkheden
Geleverd zonder accu en oplader (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Working width: 0.28 m
Dirt Water Tank: 0.1 L
Incl. spray bottle: yes
Incl. microfiber pad: yes
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL BRILLIANTO solo - accu ruitenreiniger - power x-change 3437100

EINHELL BRILLIANTO solo - accu ruitenreiniger - power x-change 3437100

BRILLIANTO solo - accu ruitenreiniger - power x-change

Schrijf uw recensie