LUMAG Houtkloofmachine HOS5N Bekijk groter

LUMAG Houtkloofmachine HOS5N

HOS5N

Kloofkracht 5 ton

Meer details

In stock

449,95 €

371,86 € excl. BTW

Meer informatie

De HOS5N is een horizontale hydraulische Lumag houtkloofmachine met een kloofkracht van 5 ton. De ideale brandhout kloofmachine voor de particuliere gebruikers en (semi) professionals. De machine is voorzien van beschermkappen die je een optimale veiligheid garanderen bij het kloven. Stabiele en torsievrije staal constructie. 2 hands veiligheidsbediening.

Standaard voorzien van transportwielen en een handgreep voor het eenvoudig verplaatsen van deze kloofmachine. De machine heeft een instelbare terugloop waardoor u zelf kunt bepalen hoever de kloofmachine terug gaat nadat deze het hout heeft gekloofd. Als je blokken hout wilt kloven van 30 cm lang kun je de kloofmachine zo instellen dat deze stopt bij bijvoorbeeld 35cm. Dit betekent een enorme tijdwinst.
De HOS5N kan geleverd worden met een onderstel waardoor je op een ideale werkhoogte kunt kloven. Wij adviseren de HOS5N te gebruiken met een 10 meter Neopreen verlengkabel welke uitermate geschikt is voor het vermogen van deze kloofmachine.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

LUMAG Houtkloofmachine HOS5N

LUMAG Houtkloofmachine HOS5N

Kloofkracht 5 ton

Schrijf uw recensie