EINHELL TC-RA 18 li bt solo - accu radio - power x-change 3408017 Bekijk groter

EINHELL TC-RA 18 li bt solo - accu radio - power x-change 3408017

3408017

TC-RA 18 li bt solo - accu radio - power x-change

Meer details

In stock

64,95 €

53,68 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu radio TC-RA 18 Li BT Solo is een handig, robuust gezelschap voor werkplaats, kelder, bouwplaats en garage. Als onderdeel van de Power X-Change productlijn is de radio niet alleen krachtig, maar zoals alle PXC machines is de radio ook zeer robuust. De handige accu radio heeft ontvangst zowel op AM- als op FM-frequentie, en er zijn steeds tien geheugenslots beschikbaar voor het opslaan van radiozenders. Via Bluetooth kan de accu radio eenvoudig worden gekoppeld met de smartphone. Voor de smartphone, of andere kleinere toestellen, is een beveiligde opslagoptie aan de achterkant van de radio gemaakt.

Op het kwalitatieve LCD-display wordt de tijd weergegeven. De intuïtieve bedieningsopties rondom het display vormen een aanvulling op het gebruiksvriendelijke ontwerp. De inschuifbare antenne zorgt voor ruimtebesparende opslag. Daarnaast kan de accu radio gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. De handige draaghandgreep wordt gebruikt voor comfortabel transport. De levering is exclusief accu en oplader uit de Power X-Change productlijn: deze zijn los verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische startersset.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn
AM- en FM-ontvangst met elk 10 geheugenslots
Bluetooth voor handige verbinding van radio en smartphone
Robuuste en handige accu radio
Intuïtieve bedieningsopties rondom het LCD-display
Kwalitatief LCD-display met weergave van tijd
Opvouwbare antenne voor ruimtebesparende opslag
Handige draaghandgreep voor transport en gebruik
Mogelijkheid tot eenvoudige wandbevestiging
Opslagmogelijkheid van een smartphone e.d. aan de achterzijde.
Levering zonder accu & oplader (los verkrijgbaar)
Technische specificaties
Frequentie AM: 522 - 1620
Frequentie FM: 87.5 - 108
Aantal voorkeuzezenders (AM/FM): 10 / 10
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TC-RA 18 li bt solo - accu radio - power x-change 3408017

EINHELL TC-RA 18 li bt solo - accu radio - power x-change 3408017

TC-RA 18 li bt solo - accu radio - power x-change

Schrijf uw recensie