Nieuw LUMAG Accu kruiwagen MD450RE Bekijk groter

LUMAG Accu kruiwagen MD450RE

MD450RE

In stock

2 699,00 €

2 230,58 € excl. BTW

Meer informatie

Deze Lumag MD450RE accukruiwagen met kiepbak is voorzien van een elektromotor. Met zijn breedte van 81,5cm kan hij door elke poort of deur. Daardoor is deze MD450RE een veelzijdige, stille en milieuvriendelijke elektrische dumper! De grootste voordelen van accu-machines zijn: geen benzine kopen, veel minder lawaai, geen stank, geen schadelijke uitlaatgassen, geen jaarlijks onderhoud, geen startproblemen.
De motor levert een capaciteit van 750watt. De elektro motor in combinatie met de bandaandrijving maakt dit tot een zeer universele kruiwagen/ dumper. De machine is zeer geschikt voor het transport van vele materialen tot een gewicht van 400kg over diverse ondergronden.

Door het gebruik van banden in plaats van rupsen wordt de ondergrond minder belast en is de machine zeer wendbaar ook op harde en zachtere ondergronden. De MD450RE heeft achter twee zwenkwielen (ook dit zijn luchtbanden) om eenvoudig te kunnen sturen. De stabiliteit wordt extra ondersteunt door een pendelbare achteras. Dit zorgt ervoor dat uw kruiwagen bijna altijd met 4 wielen de grond raakt. De elektromotor zorgt ervoor dat de geluidsproductie minimaal is en de machine ook in een afgesloten ruimte gebruikt kan worden. De elektronische besturing grijpt automatisch in op het rijgedrag in bijzondere situaties. Bij bijvoorbeeld het rijden op een helling wordt de snelheid automatisch gedoseerd. Een gevoelige bediening maakt werken in een kleine ruimte eenvoudig!

De 24 volt accu’s ( 2 stuks AGM accu's van 12volt met 70Ah capaciteit) zorgen ervoor dat u de machine maximaal 8 uur kunt gebruiken (laadtijd 8 uur). AGM accu's (Absorbing Glass Material) zijn kwalitatief zeer hoogwaardige accu's. In de praktijk gaan AGM accu's langer mee, kunnen de accu's langer opgeslagen worden zonder bijgeladen te worden en is er dus weinig lading verlies, moeten de accu's tussentijds niet bijgevuld worden of voorzien worden van enig ander onderhoud. Tevens kan de AGM accu in iedere positie (behalve ondersteboven) gemonteerd worden zonder daarbij te lekken.

De machine is 81,5 cm breed! De kiepbak afmetingen zijn (LxBxH) 1000x690x310-390 mm. De maximale laadcapaciteit is 400kg. Het eigen gewicht van de machine is 240kg. Het kiepen van de laadbak gebeurt handmatig. Door de plaatsing van de kiepbak gaat dit echter eenvoudig.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

LUMAG Accu kruiwagen MD450RE

LUMAG Accu kruiwagen MD450RE

Schrijf uw recensie