EINHELL HYPRESSO 18/24 li solo - accu hogedrukreiniger - power x-change 4140130 Bekijk groter

EINHELL HYPRESSO 18/24 li solo - accu hogedrukreiniger - power x-change 4140130

4140130

HYPRESSO 18/24 li solo - accu hogedrukreiniger - power x-change

Meer details

In stock

132,95 €

109,88 € excl. BTW

Meer informatie

Het Einhell accu drukreinigingspistool Hypresso 18/24 Li-Solo zorgt voor kabelloze flexibiliteit bij het reinigen en de bewatering rondom de tuin en het terras. Het accu drukreinigingspistool is onderdeel van de kabelloze Power X-Change productlijn, waarin alle accu's, opladers en systeemmachines flexibel met elkaar kunnen worden gecombineerd. De accu middendrukreiniger werkt met een druk van 24 bar en een debiet van max. 240 liter water per uur. Zo wordt het Hypresso reinigingspistool een accu drukreiniger in een handzaam, klein formaat. Via de ECO-modus kun je de acculooptijd van het compacte reinigingsapparaat met een druk op de knop verlengen. Het spuitpistool is uitgerust met een in 4 standen verstelbaar spuitstuk, waarmee zowel met een punt- of brede straal als met een spuitstraal voor het besproeien of de rotatiestraal voor het reinigen van hardnekkig vuil kan worden gewerkt.

Voor het eenvoudig wisselen van reinigen naar besproeien kun je de druk direct aan het spuitpistool regelen. Het middendruk-reinigingspistool kun je, dankzij de slangaansluiting, niet alleen op de tuinslang aansluiten, maar met het meegeleverde waterfilter en zuigslang van 5 meter ook water uit emmers, jerrycans of een vijver aanzuigen. Ook inbegrepen zijn twee verlengingslansen, een schuimspuitfles die optimaal geschikt is om de auto te wassen, en een netvormige tas voor het opbergen van de accessoires. Ook inbegrepen is een spatscherm dat voor extra bescherming van de Power X-Change accu tegen natheid en vochtigheid gewoon eroverheen wordt getrokken. Het accu drukreinigingspistool Hypresso 18/24 18 Li-Solo wordt geleverd zonder accu en zonder oplader. Deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als handige starterset.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn, 1x 18 V accu vereist
Handzaam, licht en compact voor comfortabel reinigen
Snel reinigen van licht vervuilde oppervlakken
Spuitpistool met drukregeling voor reinigen en besproeien
Veelzijdige toepassingen dankzij verstelbare spuitstraal
Grondige reiniging dankzij geïntegreerd roterend spuitstuk
Aangenaam gebruik dankzij de ergonomische vorm met softgrip
Incl. verlenging van de spuitlans
Schuimspuitfles voor zorgvuldig reinigen
Zuigslang van 5 meter voor water aftappen uit een emmer, een meer, enz.
Incl. waterfilter ter bescherming van de pomp
Incl. netvormige tas voor het opbergen van accessoires
Geleverd zonder accu en oplader (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Permissible pressure: 24 bar
Delivery rate: 240 L/h
Max. water temperature: 40 °C
Max. inlet water pressure: 8 bar
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL HYPRESSO 18/24 li solo - accu hogedrukreiniger - power x-change 4140130

EINHELL HYPRESSO 18/24 li solo - accu hogedrukreiniger - power x-change 4140130

HYPRESSO 18/24 li solo - accu hogedrukreiniger - power x-change

Schrijf uw recensie