EINHELL Picobella solo, accu terrasreiniger, power x-change 3424200 Bekijk groter

EINHELL Picobella solo, accu terrasreiniger, power x-change 3424200

3424200

Picobella solo, accu terrasreiniger, power x-change

Meer details

In stock

143,95 €

118,97 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu Terrasreiniger PICOBELLA is een multifunctionele hulp voor het reinigen en verfrissen van stenen oppervlakken, hout, kunstgras en hoeken en randen. De PICOBELLA maakt gladde, ruwe en gevoelige oppervlakken vrij van bijv. mos, groen aanslag of korstmossen. Als onderdeel van de Power X-Change productlijn kan elke accu worden gebruikt met de PICOBELLA. Dankzij de werking op accu kan de PICOBELLA flexibel worden gebruikt in huis en tuin zonder afhankelijk te zijn van een stroomkabel. De geïntegreerde tuinslangaansluiting maakt eenvoudige natte reiniging in slechts één stap mogelijk voor een grondige, complete reiniging. Er zijn 3 type borstels: SOFT (hout & kunstgras)/MEDIUM (gladde stenen)/ULTRA (ruwe stenen).

De diameter van de borstels is Ø115 mm. Het wisselen tussen de verschillende soorten borstels gebeurt zonder gereedschap met één druk op de knop. Een speciale zijborstel is geschikt voor werkzaamheden langs borders en randen. De roterende spatbescherming beschermt tegen vuil en nattigheid. Extra brede roterende borstels zorgen voor snelle resultaten. De flexibel instelbare voorwaartse/achterwaartse rotatie van de borstel zorgt voor maximale resultaten. Traploos instelbare snelheidsregeling zorgt voor meer flexibiliteit. De in hoogte verstelbare aluminium geleidesteel kan traploos worden aangepast voor ergonomisch werken. Bovendien heeft de PICOBELLA een ergonomische handgreep met softgrip en een extra handgreep met praktische geïntegreerde tuinslanggeleider. Bij de levering is een MEDIUM borstel (incl. zijborstels) voor gladde stenen oppervlakken inbegrepen. Geleverd zonder Power X-Change accu & lader.

Technische specificaties
Voltage: 18 V
Toerental: 800 - 1400
Diameter van de borstels: 115 mm
Werkbreedte (MEDIUM borstels): 215 mm
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 200 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL Picobella solo, accu terrasreiniger, power x-change 3424200

EINHELL Picobella solo, accu terrasreiniger, power x-change 3424200

Picobella solo, accu terrasreiniger, power x-change

Schrijf uw recensie