EINHELL TC-AG 18/115 li solo, accu haakse slijper, power x-change 4431130 Bekijk groter

EINHELL TC-AG 18/115 li solo, accu haakse slijper, power x-change 4431130

4431130

TC-AG 18/115 li solo, accu haakse slijper, power x-change

Meer details

In stock

59,95 €

49,55 € excl. BTW

Meer informatie

De accu Haakse Slijper TC-AG 18/115 Li Solo is dankzij het geringe gewicht de lichtste en daarmee handzaamste uit zijn klasse. Krachtig doorslijpen, schuren of polijsten: met een onbelast toerental van 8.500 t/min beschikt de haakse slijper over voldoende vermogen, waardoor deze een nuttige hulp is in de werkplaats of de hobbykelder. De machine behoort tot de populaire Power X-Change productlijn: de accu's van deze krachtige productlijn kunnen in alle machines van de PXC productlijn worden gebruikt. De softstart en de herstartbeveiliging zorgen voor meer gebruikersveiligheid, de overbelastingsbeveiliging zorgt dan weer voor een lange levensduur. Dankzij de ontkoppeling van motor en aandrijving is een erg rustige loop verzekerd.

De gewijzigde luchtgeleiding zorgt voor een betere koeling en daardoor voor een langere levensduur. De aandrijfbehuizing is gemaakt van robuust en tegelijk licht aluminium, de constructie is slank uitgevoerd. De extra handgreep met ergonomische softgrip kan op drie verschillende posities worden gemonteerd. Voor optimale resultaten wordt een accu van 2.5 Ah of hoger aanbevolen. Accu en lader zijn niet inbegrepen in de levering, deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset van de Power X-Change-reeks. De slijpschijf is niet inbegrepen in de levering, deze is apart verkrijgbaar.

Technische specificaties
Schijfdiameter: 115 mm
Max. Onbelast Toerental : 8500 /min
Max. Zaagdiepte: 28 mm
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TC-AG 18/115 li solo, accu haakse slijper, power x-change 4431130

EINHELL TC-AG 18/115 li solo, accu haakse slijper, power x-change 4431130

TC-AG 18/115 li solo, accu haakse slijper, power x-change

Schrijf uw recensie