EINHELL GC-SC 2240 P Benzine Vertikuteerder 3420020 Bekijk groter

EINHELL GC-SC 2240 P Benzine Vertikuteerder 3420020

3420020

In stock

349,00 €

288,43 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell GC-SC 2240 P is een krachtige Benzine Verticuteerder die je van dienst kan zijn bij het onderhouden van een gezond gazon zonder onkruid. Gebruik de machine in tuinen en parken. Dankzij de werking op benzine biedt de machine je een grote mate van bewegingsvrijheid tijdens het gebruik ervan. De machine wordt aangeraden voor gazonoppervlakken tot 1.200 vierkante meter.

Krachtige 4-takt benzinemotor

De machine wordt uitgevoerd met een krachtige 2.200 Watt 4-takt luchtgekoelde benzinemotor met hoog koppel, voorzien van een tankinhoud van 2,5 liter (loodvrije benzine). Zo biedt de machine voldoende reserves voor een lange werkduur.

Verticuteren

Met een kogel gelagerde messenwals, voorzien van 18 hoogwaardige stalen messen (dikte 1,5 mm) wordt het heel eenvoudig om een gezond gazon zonder onkruid te onderhouden. De messen snijden verticaal in het gras en dit is bedoeld om mos, onkruid en oud gemaaid gras te verwijderen. Op deze manier ontstaat ruimte voor nieuw, gezond gras waarbij ook de toevoer van mest en water beter functioneert na het verticuteren.

Centrale instelling voor werkdiepte

Dankzij een centrale instelling voor de werkdiepte met parkeerstand is de machine heel nauwkeurig af te stellen bij de uit te voeren werkzaamheden. Er kan gekozen worden tussen acht verschillende standen met een werkdiepte van -15 tot +5 millimeter.

Klapbare geleidesteel

De machine is na gebruik ruimtebesparend op te bergen dankzij de klapbare geleidesteel op de machine. Tevens kan de geleidesteel hiermee worden afgesteld bij de lengte van de gebruiker.

Wielen met groot loopvlak

Doordat de wielen van de machine beschikken over een groot loopvlak wordt het gazon zo goed mogelijk ontzien tijdens het verticuteren.

Grote opvangzak

Om het vrijgekomen gras, mos en onkruid direct op te kunnen vangen, wordt benzine verticuteerder voorzien van een grote opvangzak met een inhoud van 45 liter. Dit bevordert een lange werkduur van de machine.

Robuuste metalen behuizing

De robuuste metalen behuizing van de machine draagt bij aan een lange levensduur van de benzine verticuteerder. Het maakt de machine bestand tegen een hoge belasting. De machine heeft een werkbreedte van 40 centimeter.

De belangrijkste specificaties van de machine:
- Type motor: 4-takt / luchtgekoeld
- Vermogen: 2200 W
- Cilinderinhoud: 118 ccm
- Toerental: 3600 t/min
- Inhoud Benzinetank: 2,5 L
- Werkbreedte: 400 mm
- Centrale diepteafstelling 8-traps: -15 tot +5 mm
- Aantal messen op de messenwals: 18
- Inhoud opvangzak: ca. 45 L
- Diameter wielen voor / achter: 180 / 180 mm
- Brandstof: loodvrije benzine
- Robuuste metalen behuizing
- Inklapbare duwboom
- Aanbevolen voor gazons tot 1200 m²
- Dit product maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
- 2 jaar fabrieksgarantie

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GC-SC 2240 P Benzine Vertikuteerder 3420020

EINHELL GC-SC 2240 P Benzine Vertikuteerder 3420020

Schrijf uw recensie