EINHELL GE-CH 1846 li solo, accu heggenschaar, power x-change 3410642 Bekijk groter

EINHELL GE-CH 1846 li solo, accu heggenschaar, power x-change 3410642

3410642

GE-CH 1846 li solo, accu heggenschaar, power x-change

Meer details

In stock

79,95 €

66,07 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell Power-X-Change GE-CH 1846 Li SOLO is een krachtige Batterij Haagschaar, die gebruikt kan worden voor het verzorgen van hagen of struiken. Dankzij de batterij bij deze haagschaar ben je niet langer afhankelijk van het stroomnet. Je neemt de batterij haagschaar overal mee naar toe.


Slank formaat


De batterij haagschaar heeft een slank formaat, waardoor deze erg stevig en comfortabel in de hand ligt. Daarbij voorkomt het geringe gewicht van de machine dat je te maken krijgt met vermoeidheidsverschijnselen tijdens het gebruik van de machine.


Metalen tandwielaandrijving


Om een lange levensduur van de machine te bevorderen en een snelle slijtage aan onderdelen tegen te gaan is de machine voorzien van een metalen tandwielaandrijving.


Tweehandige veiligheidsschakelaar


Een veilige manier van werken wordt bevorderd door de tweehandige veiligheidsschakelaar op de batterij haagschaar. Bij het loslaten van de schakelaar staan de messen van de machine binnen een seconde stil.


Aluminium mesafdekking


Het mes van de machine wordt beschermd door een aluminium mesafdekking over de messen van de batterij haagschaar.


Stootbeschermer


Aan de voorzijde van de batterij haagschaar zit een handige stootbeschermer met houder voor de wandmontage. Hang de machine bijvoorbeeld op aan een spijker of schroef in de muur.


Messen van hoge kwaliteit


De messen van de machine is lasergesneden en van diamantgeslepen staal, waardoor de messen moeiteloos door takken van stuiken en hagen gaat (snijsnelheid: 2.200 sneden per seconde). De maximale snoeidikte bij het gebruik van deze machine is 11 millimeter.


Power-X-Change


Deze Batterij Haagschaar werkt op een krachtige 18 volt oplaadbare batterij uit de Power-X-Change productlijn. Deze batterij heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de batterij geven. De batterij is in verschillende mAh verkrijgbaar. De batterij zit niet bij de machine inbegrepen.


Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde batterij’s en lader gebruiken voor deze Batterij Haagschaar.


Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion batterij’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de batterij’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde batterij in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de batterij van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk.
U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “SOLO” versie (zonder batterij) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change batterij heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat EINHELL zelf een intelligent batterij systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige EINHELL machines uw bestaande batterij’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee.


Snellader voor het opladen van de batterij


Het opladen van de batterij voor deze Batterij Grastrimmer verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 volt snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.


De belangrijkste specificaties van de machine:
- Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
- 18 V / Li-Ion
- Zwaardlengte: 520 mm
- Snoeilengte: 460 mm
- Tandafstand: 15 mm
- Snoeidikte: ca. 11 mm
- Snijsnelheid: 2200 s/min
- Elektrische messenstop < 1sec
- Laser en diamant gesneden snijblad
- Geleverd exclusief Power-X-Change batterij en lader
- Dit product maakt deel uit van de Einhell Expert Power-X-Change productlijn

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-CH 1846 li solo, accu heggenschaar, power x-change 3410642

EINHELL GE-CH 1846 li solo, accu heggenschaar, power x-change 3410642

GE-CH 1846 li solo, accu heggenschaar, power x-change

Schrijf uw recensie