EINHELL GE-CG 12 li, accu gras- en heggenschaar 3410401 Bekijk groter

EINHELL GE-CG 12 li, accu gras- en heggenschaar 3410401

3410401

GE-CG 12 li, accu gras- en heggenschaar

Meer details

In stock

99,95 €

82,60 € excl. BTW

Meer informatie

Deze Einhell GE-CG 12 Li Accu Gras- en Heggenschaar is een ideale machine voor het onderhouden van kleine struiken, de randen van gazons en lastig te bereiken plaatsen voor de grasmaaier. Dankzij de krachtige accu biedt deze accu gras- en heggenschaar een lange werkduur, zodat je de tuin in een keer kunt onderhouden. De machine bevat een krachtige 12 V accu, die een lange werkduur biedt. Na het gebruik van de accu gras- en heggenschaar kun je de accu binnen twee uur volledig opladen voor een volgend gebruik van de machine.

Voor een optimale krachtoverbrenging beschikt de machine over een robuuste metalen tandwielaandrijving. Het is mogelijk om zonder het gebruik van extern gereedschap te wisselen tussen de heggenschaar en de grasschaar. Zo kan je snel schakelen tussen beide functies om het onderhoud van je tuin te hervatten. Standaard worden een gras- en heggenschaar met de machine meegeleverd. Met de grasschaar heb je een knipbreedte van 100 mm en met de heggenschaar een snoeilengte van 190 mm. Let er bij het gebruik van de heggenschaar op dat deze door een maximale takdikte van 8 mm heen kan komen.

Op de meegeleverde buxusschaar staan de tanden op 8 mm van elkaar. De meegeleverde snijbladen zijn lasergesneden, waardoor de gras- en heggenschaar nog makkelijker door de materialen heen weet te komen. De machine is voorzien van een ergonomisch vormgegeven softgrip handgreep aan het uiteinde van de accu gras- en heggenschaar, waardoor de machine stevig en comfortabel in de hand ligt. Met de softgrip handgreep wordt het merendeel van de trillingen opgevangen bij het gebruik van de machine. Zo worden vermoeidheidsverschijnselen voorkomen. Om een veilige manier van werken te bevorderen is deze accu gras- en heggenschaar voorzien van een veiligheidsschakelaar. Deze schakelaar kan met 1 hand worden bediend. Zo is de kans op ongelukken minimaal. De machine word geleverd inclusief telescopische geleidesteel met geleidewielen.

Belangrijkste voordelen
Veiligheidsschakelaar
Metalen tandwielaandrijving
Grasschaar
Heggenschaar
Gereedschapsloze wissel heggen-/grasschaar
Laser en diamant geslepen snijbladen
Inclusief telescopische geleidesteel
Wielen voor eenvoudige handeling
Softgrip
Technische specificaties
Max. Gebruiksduur : 100 min
Laadtijd: 2 uur
Knipbreedte Grasschaar: 100 mm
Snoeibreedte Heggenschaar: 190 mm
Snoeidikte Heggenschaar: 8 mm
Tandafstand Heggenschaar: 8 mm
Accu: 12 V | 1500 mAh | Li-Ion
Aantal Accu's: 1 stuks

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-CG 12 li, accu gras- en heggenschaar 3410401

EINHELL GE-CG 12 li, accu gras- en heggenschaar 3410401

GE-CG 12 li, accu gras- en heggenschaar

Schrijf uw recensie