EINHELL 60 Volt Lithium Ion-accu Heggenschaar 3410683 Bekijk groter

EINHELL 60 Volt Lithium Ion-accu Heggenschaar 3410683

3410683

De Einhell GE-CH 1846 Li KIT Batterij Haagschaar is een ideale machine voor het onderhouden van hagen, hagen en kleine struiken. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht van deze machine ligt de batterij haagschaar comfortabel en stabiel in de hand.

Meer details

In stock

139,95 €

115,66 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell GE-CH 1846 Li KIT Batterij Haagschaar is een ideale machine voor het onderhouden van hagen, hagen en kleine struiken. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht van deze machine ligt de batterij haagschaar comfortabel en stabiel in de hand. Deze machine maakt deel uit van de Power-X-Change productlijn van Einhell.

Krachtige motor voor hoge snijsnelheid
De krachtige motor in deze batterij haagschaar zorgt voor een snijsnelheid van 2.200 sneden per minuut. Dit zorgt ervoor dat de batterij haagschaar moeiteloos door takjes van verschillende diktes weet te komen. De messen worden aangedreven door een metalen tandwielaandrijving, wat een krachtige werking van de machine bevordert.

Soft-grip handgreep
De machine is voorzien van een soft-grip handgreep, waardoor de machine comfortabel en stevig in de hand ligt. De soft-grip handgreep zal een groot deel van de trillingen absorberen, zodat vermoeidheidsverschijnselen worden tegengegaan.

Tweede handgreep
Naast de soft-grip handgreep aan de achterzijde van de accuheggenschaar is de machine van een tweede handgreep voorzien. Dit geeft je nog meer controle over de machine.

Lasergesneden en diamantgeslepen messen
Voor een optimaal snijresultaat zijn de messen van de batterij haagschaar gemaakt van lasergesneden en diamantgeslepen staal. De messen hebben een zwaardlengte van 520 millimeter en een snoeilengte van 460 millimeter. De tanden op de messen staan op een afstand van 15 millimeter van elkaar.

Tweehandige veiligheidsschakelaar
Om een veilige manier van werken te bevorderen is de batterij haagschaar voorzien van een tweehandige veiligheidsschakelaar. De kans op ongelukken wordt hierdoor sterk gereduceerd.

Wandhouder en beschermkap
Aan het uiteinde van de messen van de batterij haagschaar zit een handige wandhouder, waarmee de batterij haagschaar na gebruik kan worden opgehangen. Om opspattende takjes tegen te houden is aan de voorzijde van de messen een aluminium beschermkap geplaatst.

Power-X-Change
Deze Batterij Haagschaar werkt op een krachtige 18 volt oplaadbare batterij uit de Power-X-Change productlijn. Deze batterij heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de batterij geven. De batterij is in verschillende mAh verkrijgbaar. De batterij (1x 2000 mAh) zit bij de machine inbegrepen.

Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde batterij’s en lader gebruiken voor deze haagschaar.

Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion batterij’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de batterij’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde batterij in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de batterij van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van usb producten, alles is mogelijk.

U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “SOLO” versie (zonder batterij) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change batterij heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat EINHELL zelf een intelligent batterij systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige EINHELL machines uw bestaande batterij’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee.

Snellader voor het opladen van de batterij
Het opladen van de batterij voor deze haagschaar verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 volt snellader. De lader zit bij de machine inbegrepen.

De belangrijkste specificaties van de machine:
Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
Vermogen: 18V – 2000 mAh- Li-Ion
Aansluiting van de acculader: 200-250 V / 50-60 Hz
Max. Gebruiksduur: ca. 80 min
Laadtijd Batterij: ca. 40 min
Zwaardlengte: 520 mm
Snoeilengte: 460 mm
Tandafstand: 15 mm
Snijsnelheid: 2200 s/min
Messen gemaakt van lasergesneden en diamant geslepen staal
Metalen tandwielaandrijving
Softgrip
Extra handgreep

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL 60 Volt Lithium Ion-accu Heggenschaar 3410683

EINHELL 60 Volt Lithium Ion-accu Heggenschaar 3410683

De Einhell GE-CH 1846 Li KIT Batterij Haagschaar is een ideale machine voor het onderhouden van hagen, hagen en kleine struiken. Dankzij het compacte formaat en lichte gewicht van deze machine ligt de batterij haagschaar comfortabel en stabiel in de hand.

Schrijf uw recensie