EINHELL GE-CT 18/28 li tc solo, accu grastrimmer, power x-change 3411212 Bekijk groter

EINHELL GE-CT 18/28 li tc solo, accu grastrimmer, power x-change 3411212

3411212

GE-CT 18/28 li tc solo, accu grastrimmer, power x-change

Meer details

In stock

142,95 €

118,14 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell Accu Grastrimmer GE-CT 18/28 Li TC Solo gaat de uitdagingen aan in de tuin rond de kanten van gazons, smalle plaatsen of randen. Dankzij het lage gewicht en de eenvoudige bediening van de krachtige Power X-Change trimmer kunnen dit soort probleemgebieden moeiteloos worden aangepakt. De accu's, met de hoogwaardige lithium-ion accucellen, kunnen met alle machines uit de Power X-Change productlijn worden gecombineerd. De accu-grastrimmer is gemakkelijk te gebruiken door de traploos verstelbare tweede handgreep en de softgrip voor het perfecte comfort. Met de traploos telescopische geleidesteel kan de hoogte individueel aan de gebruiker worden aangepast. De 3-voudige kantelbare motorkop is 180° draaibaar, zo dat ook verticale oppervlakken en gazonranden flexibel kunnen worden bewerkt. Tijdens het gebruik beschermt de Flowerguard planten en bomen tegen beschadigingen.

Met de meegeleverde Trimmer Cart bestaat de mogelijkheid om de handtrimmer om te bouwen tot een handige stadsgrasmaaier met een 2-traps, axiale maaihoogte instelling van 35 mm tot 55 mm. De Cart heeft een kliksysteem om eenvoudig en zonder gereedschap om te schakelen van handtrimmer naar stadsmaaier. Inbegrepen bij de levering is een draadspoel (5 m) met volautomatische draadverlenging. Geleverd zonder accu en lader. Deze zijn los verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische Power X-Change starter-kit. Voor de werking van de accu-grastrimmer is 1x 18 volt PXC accu nodig.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn, 1x 18 V accu nodig
Traploos verstelbare tweede handgreep
Traploos verstelbare telescopische geleidesteel: Aanpassing aan de lengte van de gebruiker
Motorkop 180° draaibaar: Voor horizontale vlakken/grasranden
3-voudig kantelbare motorkop voor flexibel werken
Flowerguard - beschermt planten en bomen tegen beschadigingen
Incl. draadspoel (5 m) met volautomatische draadverlenging
Incl. Trimmer Cart”- Handige stadsgrasmaaier
Trimmer Cart: 2-traps, axiale maaihoogte instelling: (35-55mm)
Trimmer Cart: Kliksysteem voor makkelijk en gereedschapsloos omschakelen
Softgrip - perfect comfort
Geleverd zonder accu en lader (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Aantal omwentelingen Draad: 8000 rpm
Draadtoevoer: Volautomatisch
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-CT 18/28 li tc solo, accu grastrimmer, power x-change 3411212

EINHELL GE-CT 18/28 li tc solo, accu grastrimmer, power x-change 3411212

GE-CT 18/28 li tc solo, accu grastrimmer, power x-change

Schrijf uw recensie