Nieuw EINHELL GE-CT 36/30 li e solo, accu grastrimmer, power x-change 3411300 Bekijk groter

EINHELL GE-CT 36/30 li e solo, accu grastrimmer, power x-change 3411300

3411300

GE-CT 36/30 li e solo, accu grastrimmer, power x-change

Meer details

In stock

115,95 €

95,83 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell GE-CT 36/30 Li E Solo Accu Grastrimmer is een beproefde en uitgebreid geteste machine voor in de tuin. De machine wordt voornamelijk gebruikt voor het onderhouden van het gazon op de plekken waar je met een gebruikelijke grasmaaier niet kan komen. De machine maakt deel uit van de Power-X-Change productlijn van Einhell. De motor van deze accu grastrimmer zorgt voor een toerental tot 9.000 t/min, wat voldoende is voor het maaien van hoog gras. Dankzij de elektronisch instelbare snelheidsregeling kan je de gewenste snelheid instellen bij ieder klus. De motorkop genereert een snijcirkel van 30 cm met draad (diameter draad 2.0 mm en lengte draad 8 m). Om rug- en nekklachten te voorkomen is deze machine voorzien van een traploos instelbare telescopische geleidesteel. Zo kun je de lengte van de geleidesteel aan laten sluiten bij je eigen lichaamslengte.

Aan het uiteinde van de geleidesteel zit een softgrip handgreep, waarmee de machine comfortabel en stevig in de hand ligt. Daarbij absorbeert de softgrip handgreep een groot deel van de vrijgekomen trillingen. Dit maakt het trimmen van je gazon nog comfortabeler. Naast de handgreep aan het uiteinde van de geleidesteel, zit er op de geleidesteel zelf een tweede handgreep met snelsluiting. Hiermee kun je de accu grastrimmer nog beter controleren en geleiden tijdens werkzaamheden. De geleidesteel is splitsbaar in 2 delen en kan zo ruimtebesparend worden opgeborgen. Standaard worden er een draadspoel met de machine meegeleverd, zodat je direct aan de slag kan gaan met de grastrimmer. De draadtoevoer wordt geregeld door middel van een tipautomaat draadtoevoersysteem. Aan de voorzijde van de machine zit een handige bloemen en planten beschermer om te voorkomen dat je bloemen en planten beschadigt tijdens het trimmen van het gazon.

Deze Accu Grastrimmer werkt op twee krachtige 18 V oplaadbare accu's uit de Power-X-Change productlijn. 2x 18 V = 36 V. Deze accu's hebben drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu's geven. De accu's zijn in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu's zijn niet bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Accu Grastrimmer. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze Accu Grastrimmer verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen. De machine word geleverd inclusief een draagriem zodat je de grastrimmer op een comfortabele manier kunt gebruiken.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-CT 36/30 li e solo, accu grastrimmer, power x-change 3411300

EINHELL GE-CT 36/30 li e solo, accu grastrimmer, power x-change 3411300

GE-CT 36/30 li e solo, accu grastrimmer, power x-change

Schrijf uw recensie