EINHELL GC-EM 1742 grasmaaier 3400160 Bekijk groter

EINHELL GC-EM 1742 grasmaaier 3400160

3400160

In stock

159,95 €

132,19 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell GC-EM 1742 is een Elektrische Grasmaaier die je helpt bij het verzorgen van een gazon in tuinen en parken. Met de krachtige motor is het mogelijk om comfortabel over verschillende ondergronden te rijden met deze machine. Deze elektrische grasmaaier wordt aangeraden voor het gebruik bij gazonoppervlakken tot 700 vierkante meter.

Optimaal resultaat door krachtige motor
Deze elektrische grasmaaier is voorzien van een krachtige Carbon-Power motor met hoog koppel, die een vermogen van 1.700 Watt levert. De motor heeft een onbelast toerental van 3.300 toeren per minuut, wat voldoende is voor het behalen van optimale maairesultaten.

Instelbare maaihoogte
Vooraf kun je de maaihoogte van de machine instellen via de 6-traps centrale maaihoogteverstelling. Je hebt hierbij de keuze tussen standen met een maaihoogte van 20 tot 65 millimeter.

Verstelbare en klapbare geleidesteel
De geleidesteel van de elektrische grasmaaier is verstelbaar en na gebruik in te klappen met de snelspanfunctie. Zo kun je de geleidesteel perfect afstellen bij je lichaamslengte, om lichamelijke klachten tijdens het maaien te voorkomen.

Geïntegreerde draaggreep
Met de geïntegreerde draaggreep van de machine is de elektrische grasmaaier eenvoudig op te tillen als je deze wilt verplaatsen.

Kabelclip
De geïntegreerde kabelclip zorgt ervoor dat de elektriciteitskabel van de machine niet in de buurt van het mes van de machine komt. Daarbij kun je de kabel na gebruik aan deze clip bevestigen om de machine veilig op te bergen.

Highwheeler
De machine is een highwheeler, wat betekent dat de machine beschikt over wielen met een groot loopvlak. Hiermee wordt het gazon zo goed mogelijk ontzien tijdens het maaien.

Grasopvangzak met vulstandindicator
Om een lange werkduur van de machine te garanderen is de machine voorzien van een grote grasopvangzak met een inhoud van 50 liter. Op de grasopvangzak zit een vulstandindicator, zodat je deze tijdig kunt legen.

Stootvaste kunststof behuizing
De stootvaste kunststof behuizing van de elektrische grasmaaier maakt de machine bestand tegen een hoge belasting. Ook heeft het kunststof een zeer gering gewicht, wat het werken met de machine erg eenvoudig en comfortabel maakt. Daarbij is het met het model van de behuizing mogelijk om soepel dicht bij de rand van een gazon te maaien.

Tweepunts veiligheidsschakelaar
Een veilig manier van werken wordt bevorderd door de tweepunts veiligheidschakelaar, die het mes van de machine binnen een korte tijd tot stilstand brengt in een noodsituatie.

De belangrijkste specificaties van de machine:
• Vermogen: 1700W
• Aansluiting: 230 - 240 V / 50 Hz
• Maaibreedte: 42cm
• Centrale maaihoogteverstelling: 6 standen (20-65mm)
• Met opvangzak van ca. 50l
• Tweehandsveiligheidsschakelaar
• Kunststof behuizing
• Inklapbare duwboom
• Extra grote achterwielen
• Dit product maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
• 2 jaar fabrieksgarantie

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GC-EM 1742 grasmaaier 3400160

EINHELL GC-EM 1742 grasmaaier 3400160

Schrijf uw recensie