EINHELL TE-CB 18/180 li solo - accu blazer - power x-change 3408001 Bekijk groter

EINHELL TE-CB 18/180 li solo - accu blazer - power x-change 3408001

3408001

TE-CB 18/180 li solo - accu blazer - power x-change

Meer details

In stock

47,45 €

39,21 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell TE-CB 18/180 Li Solo is een machine welke u kan gebruiken tijdens het reinigen van ruimtes. Dankzij 3 adapterstukken is de machine veelzijdig in gebruik. Stof en houtresten worden makkelijk weggeblazen. Met een maximale luchtsnelheid van 180 km/h en een onbelast toerental van 15.000 t/min heeft deze machine een enorme kracht. Met behulp van elektronische snelheidsinstelling kan je de snelheid aanpassen aan de werkzaamheden. Softgrip zorgt ervoor dat de machine comfortabel in de hand ligt en makkelijk te gebruiken is.

Deze accu blazer werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De machine word geleverd zonder accu. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze machine. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk.

U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “KIT” versie (inclusief accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu’s voor deze accu haakse slijper verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De snellader wordt niet meegeleverd.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
2 snelheden voor toepassingsgericht werken
Luchtstroom tot 180 km/h voor optimale resultaten
Veelzijdig: bouwplaats, werkplaats, tuin
Aangenaam werken dankzij de Softgrip
Inclusief 3 inflatie-adapters voor verschillende toepassingen
Levering exclusief accu en lader (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Blaas luchtstroom (stap 1): 130 km/h
Blaas luchtstroom (stap 2): 180 km/h
Max. Toerental 1ste versnelling: 11500 /min
Max. Toerental 2e versnelling: 15500 /min
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-CB 18/180 li solo - accu blazer - power x-change 3408001

EINHELL TE-CB 18/180 li solo - accu blazer - power x-change 3408001

TE-CB 18/180 li solo - accu blazer - power x-change

Schrijf uw recensie