EINHELL GP-LB 18/200 li e solo, accu bladblazer, power x-change 3433555 Bekijk groter

EINHELL GP-LB 18/200 li e solo, accu bladblazer, power x-change 3433555

3433555

GP-LB 18/200 li e solo, accu bladblazer, power x-change

Meer details

In stock

74,95 €

61,94 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu bladblazer GP-LB 18/200 Li E-Solo is een uitstekende hulp rondom het huis, vooral bij de grove schoonmaakwerkzaamheden in de lente en de herfst. Als onderdeel van de Power X-Change productlijn kunnen alle accu's van deze productlijn met de bladblazer worden gecombineerd. Voor de werking is 1x 18 V accu vereist. De levering gebeurt zonder accu en lader, deze zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset. Voor optimale prestaties wordt een 3.0 Ah PXC accu of groter aanbevolen. De accu bladblazer is aanzienlijk stiller dan benzinemodellen en door het lagere gewicht ook gemakkelijker te hanteren. De Balance-handgreep met softgrip zorgt ervoor dat u ergonomisch kunt werken en dat de bladblazer bijzonder comfortabel in de hand ligt.

De accu bladblazer wordt aangedreven door een krachtige en duurzame koolborstelloze motor, die meer vermogen en een langere levensduur biedt in vergelijking met conventionele koolborstelmotoren. De axiale waaiertechnologie garandeert optimale prestaties, het maximale blaasvermogen wordt geactiveerd met de turboschakelaar. De robuuste metalen ring op het uiteinde van de blaasbuis dient als stootbescherming en garandeert een lange levensduur van de blaasbuis. De elektronische toerentalregeling is uitgerust met een handige LED-indicatie met meerdere niveaus.

De afneembare blaasbuis kan zonder gereedschap worden gemonteerd. De accu bladblazer wordt geleverd met een geïntegreerde wandhouder, zodat deze eenvoudig en compact kan worden opgeborgen.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn, 1x 18 V-accu vereist
Koolborstelloze motor - meer vermogen en langere levensduur
Elektronische toerentalregeling met handige LED-indicatie
Incl. turboschakelaar - voor maximale blaaskracht
Axiale waaiertechnologie – optimale resultaten
Zonder gereedschap te monteren/verwijderen blaasbuis
Balance-handgreep met softgrip voor ergonomisch werken
Geïntegreerde wandhouder voor gemakkelijk opbergen
Robuuste metalen ring op het uiteinde van de buis verzekert een lange levensduur
Aanbevolen accu's voor optimalal resultaat: 3.0 Ah accu of hoger
Geleverd zonder accu's en lader (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Max. Luchtstroom: 670 m³/h
Max. Luchtstroom: 670 m³/h
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GP-LB 18/200 li e solo, accu bladblazer, power x-change 3433555

EINHELL GP-LB 18/200 li e solo, accu bladblazer, power x-change 3433555

GP-LB 18/200 li e solo, accu bladblazer, power x-change

Schrijf uw recensie