EINHELL GE-CL 18 li e kit 2.0 ah, accu bladblazer, 1 accu, power x-change 3433533 Bekijk groter

EINHELL GE-CL 18 li e kit 2.0 ah, accu bladblazer, 1 accu, power x-change 3433533

3433533

GE-CL 18 li e kit 2.0 ah, accu bladblazer, 1 accu, power x-change

Meer details

In stock

95,85 €

79,21 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell GC-CL 18 Li E Kit Accu Bladblazer is een krachtige en betrouwbare machine die je helpt bij het schoonhouden van de tuin, het terras en de oprit. Blaast moeiteloos bladeren, kleine takjes en ander tuinafval van stenen, het gazon of grind. Dankzij het lage gewicht van de machine is de accu bladblazer makkelijk te gebruiken. Daarbij zorgt de automatische snelheidsregulering ervoor dat de snelheid van deze accu bladblazer perfect aansluit bij de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd.

De machine maakt deel uit van de Power-X-Change productlijn. Deze accubladblazer beschikt over een elektronische snelheidsregulering waardoor er gemakkelijk van blaaskracht gewisseld kan worden. De motor van deze accubladblazer levert een toerental van 12.000 t/min, wat voldoende is voor een luchtsnelheid van maximaal 210 kilometer per uur. Zo kunnen ook de bladeren of andere soorten tuinafval op lastig te bereiken plaatsen eenvoudig worden weggeblazen. De combinatie van een softgrip handgreep en het lage gewicht van deze machine zorgt ervoor dat de accubladblazer stabiel in de hand ligt. Vermoeidheidsverschijnselen zullen niet snel optreden bij het gebruik van de accubladblazer, waardoor je bijvoorbeeld de hele tuin in een keer bladvrij kunt maken.

Deze Accu Bladblazer werkt op een krachtige 18 V oplaadbare accu uit de Power-X-Change productlijn. Deze accu heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de accu geven. De accu is in verschillende mAh verkrijgbaar. De accu, 1x 2,0 Ah, zit bij de machine inbegrepen. Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde accu’s en lader gebruiken voor deze Bladblazer. Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion accu’s heeft ook Einhell een complete productlijn ontwikkelt waarbij de accu’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde accu in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de accu van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van USB producten, alles is mogelijk. U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “SOLO” versie (zonder accu & lader) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change accu heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat Einhell zelf een intelligent accu systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige Einhell machines uw bestaande accu’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee. Het opladen van de accu voor deze bladblazer verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 V snellader. De lader zit 1x bij de machine inbegrepen.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power-X-Change productlijn
Indicator accucapaciteit met 3 LED's
Accu kan worden gebruikt in andere PXC machines
Inclusief 1x Power-X-Change lader
Elektronisch regelbaar toerental
Softgrip
Compact en makkelijk in gebruik
Laag gewicht
Max. blaasluchtsnelheid: 210 km/h
Technische specificaties
Accu: 18 V | 2000 mAh | Li-Ion
Laadtijd: 40min
Voeding lader: 200-250 V | 50-60 Hz
Onbelast toerental: 12000 /min
Max. Gebruiksduur: 240 min
Blaas luchtstroom: 210 km/h
Blaas luchtstroom: 210 km/h
Aantal Accu's: 1 stuks
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-CL 18 li e kit 2.0 ah, accu bladblazer, 1 accu, power x-change 3433533

EINHELL GE-CL 18 li e kit 2.0 ah, accu bladblazer, 1 accu, power x-change 3433533

GE-CL 18 li e kit 2.0 ah, accu bladblazer, 1 accu, power x-change

Schrijf uw recensie