EINHELL GE-CL 36/230 li e solo, accu bladblazer/zuiger, power x-change 3433630 Bekijk groter

EINHELL GE-CL 36/230 li e solo, accu bladblazer/zuiger, power x-change 3433630

3433630

GE-CL 36/230 li e solo, accu bladblazer/zuiger, power x-change

Meer details

In stock

129,95 €

107,40 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu Bladblazer/-Zuiger GE-CL 36/230 Li E Solo is een krachtige machine en bereikt geweldige resultaten. Met behulp van de bladblazer/-zuiger is het gemakkelijk om de tuin, terras, erf, oprit, garage of het tuinmeubilair vrij te maken van bladeren, naalden en kleinere twijgen. Bladeren en ander organisch materiaal dienen niet alleen voor het uiterlijk worden verwijderd. Het risico van uitglijden op verharde paden, zoals het terras of de oprit, mag vooral op vochtige herfst- en lentedagen niet worden onderschat.

Als onderdeel van de Power X-Change productlijn biedt de bladblazer/-zuiger je de volledige flexibiliteit van de krachtige Power X-Change productlijn: iedere Power X-Change accu kan met iedere Power X-Change machine worden gecombineerd. De bladblazer/-zuiger maakt gebruik van de TWIN-Pack technologie en dat betekend dat er 2x 18 V accu's nodig zijn voor gebruik. De ombouw van een brede zuigbuis naar een smalle blaasbuis, beide bij de levering inbegrepen, kan worden gedaan zonder gereedschap. Een geïntegreerde turboschakelaar zorgt voor maximale blaaskracht.

Een elektronische snelheidsregeling zorgt voor voldoende vermogen passend bij de werkzaamheden. De ergonomische handgreep met softgrip en anti-vibratiefunctie, de verstelbare extra handgreep en de verstelbare draagriem maken het werken met deze bladblazer/-zuiger bijzonder comfortabel. De twee geleidewielen zijn in hoogte verstelbaar. De reinigingsopening is voorzien van een veiligheidsschakelaar. De bladblazer/-zuiger heeft een geïntegreerde hakselfunctie 10:1 en een opvangzak met een inhoud van 45 L en kijkvenster om het vulstandniveau te controleren. Geleverd zonder Power X-Change accu en lader (apart verkrijgbaar).

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power-X-Change productlijn, 2x 18 V accu's nodig
Incl. 1 brede zuigbuis en 1 smalle blaasbuis
Zonder gereedschap wisselen tussen zuig- en blaasfunctie
Turbo schakelaar - voor maximale blaaskracht
Elektronische snelheidsregeling
Ergonomische handgreep met softgrip en anti-vibratiefunctie
Reinigingsopening met veiligheidsschakelaar
Verstelbare extra handgreep
2 in hoogte verstelbare geleidewielen
45 L opvangzak met kijkvenster voor vulstandniveau
Verstelbare draagriem
Geleverd zonder accu's en laders (apart verkrijgbaar)
Technische specificaties
Stationair toerental: 8000 - 14000
Luchtsnelheid: 230 km/h
Max. Zuigvermogen: 700 m³/h
Max. Zuigvermogen: 700 m³/h
Geïntegreerde hakselfunctie: 10
Inhoud Opvangzak: 45 L
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-CL 36/230 li e solo, accu bladblazer/zuiger, power x-change 3433630

EINHELL GE-CL 36/230 li e solo, accu bladblazer/zuiger, power x-change 3433630

GE-CL 36/230 li e solo, accu bladblazer/zuiger, power x-change

Schrijf uw recensie