EINHELL CE-BC 15 m - acculader/starter 1002265 Bekijk groter

EINHELL CE-BC 15 m - acculader/starter 1002265

1002265

CE-BC 15 m - acculader/starter

Meer details

In stock

139,95 €

115,66 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell Acculader CE-BC 15 M is een intelligente acculader, aangepast aan de technisch geavanceerde en krachtige accu's van de moderne motorvoertuigen van deze tijd. De intelligente acculader is microprocessor gestuurd en geschikt voor een breed scala aan voertuigaccu's en heeft tal van technische beveiligings- en onderhoudsmechanismen. De belangrijkste focus bij de ontwikkeling lag op het snel en voorzichtig opladen van de accu's, zodat de langst mogelijke levensduur, met volledige prestaties, wordt bereikt. De bediening van de acculader is gemakkelijker dan de conventionele acculaders, dankzij een gedetailleerde laadstatusweergave.

De acculader is geschikt voor Gel-accu's, AGM en onderhoudsvrije en onderhoudsarme loodzuuraccu's. De acculader past zich automatisch aan de accuspanning van 12 V accu's aan. De meertraps laadcyclus van de acculader wordt automatisch bewaakt en aangepast door de microprocessor controller. De slimme besturingselektronica analyseert het type en de toestand van de aangesloten accu en activeert, indien nodig, de optimale laadmodus. De druppellaadfunctie beschermt en bewaakt de accu voor een permanent optimaal laadniveau. Dit zorgt ervoor dat de acculader geschikt is voor alle voertuigtypen, met name ook voor seizoensvoertuigen die lange tijd stil staan: in plaats van de accu langzaam volledig leeg te laten lopen en een diepe ontlading te riskeren, wordt de accu voorzichtig op het optimale niveau gehouden dankzij de druppellaadfunctie. De druppellading ontlast de accucellen en verlengt de levensduur, waardoor een vermijdbare, kostenintensieve vervanging van een defecte accu wordt voorkomen. Auto's, oldtimers, boten, campers, motorfietsen of scooters zijn direct klaar voor gebruik aan het begin van het seizoen.

Een laadmodus voor de winter is speciaal ontwikkeld voor buitentemperaturen lager dan 5° Celsius. De acculader beschikt daarnaast over een starthulp functie om de accu te ondersteunen met 100 A startstroom (max. 5 seconden en vergelijkbaar met een overbruggingsstart met een tweede voertuig). Automatische bescherming tegen overladen, kortsluiting en verwisselde polen. Het LED-display laad in één oogopslag de laadspanning en laadstatus zien en in welke modus de lader staat. De acculader kan eenvoudig en veilig worden aangesloten dankzij de volledig geïsoleerde accuklemmen.

Belangrijkste voordelen
Intelligente, microprocessor gestuurde acculader
Microprocessor gestuurde acculader met meertraps laadcyclus
2in1: Acculader en Starthulp
Druppellaadfunctie voor een permanente, ideale laadtoestand
Universele acculader voor verschillende soorten accu's
Voor: Gel, AGM, Onderhoudsvrije/-arme loodzuur accu's
Ideaal voor accu's met een lange inactiviteit ( campers, motoren)
Gebruik verlengt de levensduur van de accu
Laadspanning en laadstatus indicatie door middel van LED-display
Bescherming tegen overladen, kortsluiting en verwisselde polen
Volledig geïsoleerde accuklemmen
Ergonomische handgreep voor transport
Technische specificaties
Voeding: 230 V | 50 Hz
Jump start: yes
Laadspanning: 12V
Starthulp functie: 100 A - 5 sec
Min. Laadstroom (arith./eff.) - Max. Laadstroom (arith./eff.) bij 12 V d.c.: 2,7 / [-] - 15 / [-] A

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL CE-BC 15 m - acculader/starter 1002265

EINHELL CE-BC 15 m - acculader/starter 1002265

CE-BC 15 m - acculader/starter

Schrijf uw recensie