EINHELL GE-WS 18/75 li solo, accu drukspuit, power x-change 3425220 Bekijk groter

EINHELL GE-WS 18/75 li solo, accu drukspuit, power x-change 3425220

3425220

GE-WS 18/75 li solo, accu drukspuit, power x-change

Meer details

In stock

85,95 €

71,03 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu drukspuit GE-WS 18/75 Li Solo behoort tot de onbeperkt combineerbare, flexibele Power X-Change-productlijn: Iedere accu uit deze productlijn kan worden gecombineerd met iedere PXC-machine. De drukspuit is een praktische hulp voor het weelderige groen in de tuin en komt van pas bij het gelijkmatig aanbrengen van plantenbeschermingsmiddelen, meststoffen en onkruidverdelgers.

De drukspuit is uitgerust met een automatische pomp die 2,5 bar genereert en hiermee maximaal 1 liter per minuut verpompt – een handmatige drukopbouw is niet nodig. Met de schaalverdeling op de transparante tank kan in één oogopslag het vulstandniveau van de 7,5 L tank worden gecontroleerd. De grote metalen beugels op de tank zijn ontworpen voor eenvoudig openen en sluiten. Het messing mondstuk voor het aanbrengen van de producten kan individueel worden ingesteld, de uitschuifbare sproeilans is gemaakt van roestvrij staal en is voorzien van een vergrendelbare bedieningsknop.

De gewatteerde draagriem zorgt voor werken zonder vermoeid te raken en een aangenaam gevoel bij het dragen. De afdekking van de accu biedt bescherming tegen sproeiwater. De accu en lader zijn apart verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische starterset.

Belangrijkste voordelen
Automatische pomp. Geen handmatige drukopbouw vereist
Transparant reservoir met schaalverdeling voor controle vulstand
Individueel verstelbaar koperen sproeistuk
Telescopische lans van RVS
Deksel voor de accu beschermt tegen binnendringend water
Spuitlans met vergrendelbare bedieningsknop
Metalen snelsluitingen op de tank voor eenvoudig openen/sluiten
Gevoerde draagriem voor onvermoeibaar werken
Te gebruiken voor pesticiden, meststoffen, onkruidverdelgers
Technische specificaties
Tankinhoud: 7.5 L
Inhoud tank: 8.2 L
Max. Vloeistoftemperatuur: 40 °C
Max. Druk: 2.5 bar
Luchtsnelheid: 60 L/h
Lengte hogedrukslang: 140 cm
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 250 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste power. Je werkt hier met maar één type accu van 18 volt, bij de zwaardere machines kun je er twee combineren en gebruik je 36 volt. Als je deze accu in je bezit hebt, kun je alle Power X-change-apparaten op deze accu aansluiten. Daarnaast heb je geen last meer van stroomkabels en ervaar je de draadloze vrijheid met het Einhell-accusysteem.

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL GE-WS 18/75 li solo, accu drukspuit, power x-change 3425220

EINHELL GE-WS 18/75 li solo, accu drukspuit, power x-change 3425220

GE-WS 18/75 li solo, accu drukspuit, power x-change

Schrijf uw recensie