EINHELL TE-CS 190 kit handcirkelzaag 4330978 Bekijk groter

EINHELL TE-CS 190 kit handcirkelzaag 4330978

4330978

In stock

119,95 €

99,13 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell TE-CS 190 KIT is een robuuste handcirkelzaag uit het hogere segment, die geschikt is voor het uitvoeren van verschillende (gecompliceerde) zaagwerkzaamheden.

De zaagdiepte en hellingshoek van de machine kunnen zonder gereedschap en op zeer eenvoudige wijze worden ingesteld, wat je een grote vrijheid biedt in het uitvoeren van verschillende klussen. Met het ergonomische softgrip handvat aan de bovenzijde van de machine, ligt de handcirkelzaag comfortabel en veilig in de hand. Dit maakt het mogelijk om voor een goede geleiding te zorgen tijdens je zaagwerkzaamheden.

Krachtige machine voor optimale resultaten
Met de krachtige 1500 Watt motor die in deze handcirkelzaag verwerkt zit, is het mogelijk om uitsneden te maken van een hoogwaardige kwaliteit. De machine maakt het mogelijk om een maximale zaagdiepte van 66 millimeter in een hoek van 90 graden te behalen, of 48 millimeter bij een hoek van 45 graden.

Snel wisselen tussen zaagbladen
Door een asvergrendeling op de machine is het heel eenvoudig om te wisselen tussen verschillende zaagbladen. Tevens zit er een handige inbussleutel in de behuizing van de machine verborgen, waarmee het verwisselen van zaagbladen mogelijk is.

Handige LED-verlichting
Voor een optimale verlichting van het snijbereik van de machine, kun je gebruik maken van de heldere LED-lamp op de handcirkelzaag. Daarbij wordt het werken met de machine een stuk veiliger, doordat je een goed zicht blijft houden op het werkstuk.

Geschikt voor het werken met geleiderail
De handcirkelzaag wordt geleverd incuslief een geleiderail. Met een geleiderail heb je een nauwkeurige indicatie van de snijlijn in de standen van 45 en 90 graden.

Nauwkeurig werken
Doordat de machine is voorzien van een zaaglijngeleider, kan de handcirkelzaag de vooraf getekende zaaglijn gemakkelijk volgen in de standen van 0 en 45 graden. Een nauwkeurige manier van werken wordt tevens bevorderd door de meegeleverde parallelle aanslag.

Veilig werken met de handcirkelzaag
Deze handcirkelzaag beschikt over een handige kabelclip, waarmee je de kabel van de machine op kunt wikkelen. Daarbij zit aan de achterzijde van de machine een aansluiting voor de stofzuiger, zodat je op een schone werkplaats kunt blijven werken.

Inbegrepen accessoires
Standaard wordt een hardmetalen zaagblad met 24 tanden met de machine meegeleverd, welke een doorsnede van 190 x 30 millimeter heeft. Daarnaast wordt er een geleiderail meegeleverd.

De belangrijkste specificaties van de machine:
Vermogen: 1500W
Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Onbelast toerental: 5500 t/min.
Zaagblad: Ø190xØ30mm - 24t
Zaagdiepte: 90/45 graden: 66/48mm
Gereedschapsloze instelling van zaagdiepte en hellingshoek
LED-verlichting
Groot 2e handvat
Parallelaanslag
Zaaglijngeleider
Stofzuigeraansluiting
Softgrip
Geleverd inclusief 1x Zaagblad Ø190xØ30mm - 24t
Geleverd inclusief geleiderail
Deze machine maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
2 jaar fabrieksgarantie

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-CS 190 kit handcirkelzaag 4330978

EINHELL TE-CS 190 kit handcirkelzaag 4330978

Schrijf uw recensie