EINHELL TE-RO 1255 e, bovenfrees 4350490 Bekijk groter

EINHELL TE-RO 1255 e, bovenfrees 4350490

4350490

TE-RO 1255 e, bovenfrees

Meer details

In stock

122,95 €

101,61 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell TE-RO 1255 E is een krachtige Bovenfrees, die je in staat stelt om de meest veeleisende freeswerkzaamheden op een nauwkeurige manier uit te voeren. De machine kan onder meer gebruikt worden in combinatie met massief hout, multiplex en vezelplaten in huis, garage of op een werkplaats. Een vooraf in te stellen freesdiepte bevordert een nauwkeurige manier van werken met deze bovenfrees. Daarbij kan de afstelling van deze machine met de fijninstelling verder worden geoptimaliseerd. Deze bovenfrees is voorzien van een krachtige 1200 W motor, die het mogelijk maakt om de meest uiteenlopende freeswerkzaamheden op een nauwkeurige wijze uit te voeren.

Voorafgaand aan de freeswerkzaamheden is het met de geïntegreerde regelelektronica mogelijk om het toerental in te stellen, zodat deze aansluit bij het materiaal waarmee je werkt tijdens een klus. Om een nauwkeurige manier van werken te bevorderen kun je de freesdiepte gemakkelijk instellen via de traploze revolveraanslag. De asvergrendeling op de machine maakt een snelle, moeiteloze wissel van de freesplaat mogelijk om snel weer aan de slag te kunnen gaan. Door het evenwichtige ontwerp van de machine blijft deze in een veilige stand staan tijdens het wisselen van de freesplaat. Ook de spantang zorgt voor flexibiliteit, doordat de spantang de inzet van freesplaten met een schachtdiameter van 6 tot 8 mm mogelijk maakt.

Een kunststof tussenlaag aan de standvoet van de machine, ontziet het oppervlak van het werkstuk waarmee word gewerkt. Daarbij zorgt een spaanscherm op de machine voor een veilige manier van werken tijdens verschillende freeswerkzaamheden. Met de ergonomisch vormgegeven softgrip handgreep, ligt de bovenfrees zeer comfortabel in de hand tijdens het uitvoeren van freeswerkzaamheden. Daarbij absorbeert de softgrip handgreep een deel van de trillingen van de freesmachine. Wanneer de werkzaamheden zijn afgerond, kan je de kabel opwikkelen en aan de kabelclip op de machine bevestigen. Zo is de machine in een handomdraai weer netjes opgeborgen. Standaard worden een kompaspunt, parallel aanslag en kopieerhuls met de bovenfrees meegeleverd. Zo heb je alle benodigdheden om direct aan de slag te kunnen gaan met deze bovenfrees.

Belangrijkste voordelen
Diepteaanpassing met revolverstop
Diepte fijnafstelling met precieze dubbele buisgeleiding
Elektronisch regelbaar toerental
Traploos instelbare freesdiepte met fijnafstelling
Spantang 6 en 8 mm
Parallelaanslag, kompas punt en kopieerhuls
Spil vergrendeling
Veilige stand tijdens gereedschapswissel
Kunststof inzetstuk beschermt het werkstukoppervlak
Spaanbescherming
Softgrip
Kabelclip
Technische specificaties
Voeding: 230 V | 50 Hz
Vermogen: 1200 W
Stationair toerental: 11000 - 30000
Slaghoogte: 55 mm
Max. Vormfrees: 30 mm

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-RO 1255 e, bovenfrees 4350490

EINHELL TE-RO 1255 e, bovenfrees 4350490

TE-RO 1255 e, bovenfrees

Schrijf uw recensie