EINHELL TE-CD 18-2 li-i bl solo, accu klopboor-/schroefmachine, power x-change 4513860 Bekijk groter

EINHELL TE-CD 18-2 li-i bl solo, accu klopboor-/schroefmachine, power x-change 4513860

4513860

TE-CD 18-2 li-i bl solo, accu klopboor-/schroefmachine, power x-change

Meer details

In stock

119,95 €

99,13 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell TE-CD 18 Li-i SOLO Batterij Klopboor- en schroefmachine is een krachtige machine voor het uitvoeren van verschillende klopboor-, boor- en schroefklussen in en rondom je woning. Dankzij de koolborstelloze motor in deze machine gaat de machine langer mee en levert deze betere prestaties. De machine maakt deel uit van de Power-X-Change productlijn van Einhell.

Koolborstelloze machine
De machine is voorzien van een koolborstelloze motor. Dit zorgt ervoor dat de motor in vergelijking met een machine met koolborstels 25% meer vermogen heeft, 50% langere gebruiksduur en een 100% langere levensduur. Daarnaast hoeft u geen koolborstels meer te vervangen als deze zijn versleten.

Keuze uit twee versnellingen
Bij het gebruik van deze machine heb je de keuze uit twee versnellingen. De eerste versnelling levert een onbelast toerental van 0 tot 500 toeren per minuut, bij de tweede versnelling is dat 0 tot 1.800 toeren per minuut. Ook de slagfrequentie verschilt per versnelling. In de eerste stand ligt de slagfrequentie op 0 tot 8.000 slagen per minuut en bij de tweede stand is dat 0 tot 28.800 slagen per minuut. De machine heeft een max. koppel van 60 Nm.

In beton levert de krachtige motor in deze machine een boorcapaciteit van maximaal 10 millimeter.

Soft-grip handgreep
Deze machine beschikt over een soft-grip handgreep, zodat je de machine stevig vast kunt houden tijdens het (klop)boren en schroeven. Ook wordt er een tweede handgreep bij de machine meegeleverd, zodat je nog stabieler kunt werken en vermoeidheidsverschijnselen worden uitgesteld.

Rechts- en linksdraaiend
Naast de mogelijkheid om vooraf uit twee versnellingen te kiezen, kun je met deze koolborstelloze batterij klopboor- en schroefmachine uit twee richtingen kiezen. Bepaal vooraf of je de machine links- of rechtsdraaiend wilt gebruiken.

Snel van boor wisselen met quick-stopfunctie
Dankzij de quick-stopfunctie op deze machine is het heel eenvoudig om van boor of schroef te wisselen tijdens het uitvoeren van doe het zelf. Ook de 13 millimeter grote eenhulzige snelspanboorkop draagt hieraan bij. Het verwisselen van boren en schroeven kan zonder gebruik te moeten maken van extern gereedschap.

Ingebouwde led-verlichting
Met de ingebouwde led-verlichting in deze machine houd je een goed zicht op de materialen waarmee je werkt. Dit verkleint de kans op ongelukken en bevordert een veilige manier van werken.

Power-X-Change
Deze Klopboor-/ en Schroefmachine werkt op een krachtige 18 volt oplaadbare batterij uit de Power-X-Change productlijn. Deze batterij heeft drie handige LED’s, die je een indicatie van de vulstand van de batterij geven. De batterij is in verschillende mAh verkrijgbaar. De batterij zit niet bij de machine inbegrepen.

Heb je al gereedschap van de Power-X-Change-productlijn, dan kun je dezelfde batterij’s en lader gebruiken voor deze Klopboor-/ en Schroefmachine

Door de technische mogelijkheden van nu met lithium-ion batterij’s heeft ook EINHELL een complete productlijn ontwikkelt waarbij de batterij’s onderling uitwisselbaar zijn. Binnen deze Power-X-Change productlijn kunt u dus één en dezelfde batterij in verschillende machines gebruiken. Bijvoorbeeld met de batterij van de schroefmachine even snel de graskantjes trimmen, zelfs het opladen van usb producten, alles is mogelijk.

U kunt vrijwel alle artikelen uit de Power-X-Change productlijn ook als “SOLO” versie (zonder batterij) aanschaffen. Als u reeds een Power-X-Change batterij heeft zorgt dit er dus voor dat u veel geld kunt besparen. Doordat EINHELL zelf een intelligent batterij systeem heeft ontwikkeld, kunt u ook met toekomstige EINHELL machines uw bestaande batterij’s blijven gebruiken. Dit scheelt u geld in uw portemonnee.

Snellader voor het opladen van de batterij
Het opladen van de batterij voor deze Klopboor-/ en Schroefmachine verloopt snel, met de Einhell Power-X-Change 18 volt snellader. De lader zit niet bij de machine inbegrepen.

De belangrijk

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-CD 18-2 li-i bl solo, accu klopboor-/schroefmachine, power x-change 4513860

EINHELL TE-CD 18-2 li-i bl solo, accu klopboor-/schroefmachine, power x-change 4513860

TE-CD 18-2 li-i bl solo, accu klopboor-/schroefmachine, power x-change

Schrijf uw recensie