EINHELL TE-BD 750 E Kolomboormachine 4250715 Bekijk groter

EINHELL TE-BD 750 E Kolomboormachine 4250715

4250715

De Einhell TE-BD 750 E Kolomboormachine is een krachtige machine, met een groot vermogen, een uitgebreide uitrusting en een hoogwaardige afwerking. Deze veelzijdige machine kan in combinatie met verschillende materialen worden gebruikt tijdens boorwerkzaamheden.

Meer details

In stock

469,90 €

388,35 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell TE-BD 750 E Kolomboormachine is een krachtige machine, met een groot vermogen, een uitgebreide uitrusting en een hoogwaardige afwerking. Deze veelzijdige machine kan in combinatie met verschillende materialen worden gebruikt tijdens boorwerkzaamheden. Je kan hierbij denken aan materiaal zoals hout, kunststof, metaal en soortgelijke materialen. Door de instelbare snelheid van deze machine kan deze perfect worden afgesteld op de uit te voeren werkzaamheden.

Kolomboormachine voor uiteenlopende werkzaamheden

Deze kolomboormachine is met een vermogen van 750 Watt zeer krachtig, wat de machine geschikt maakt voor zeer diverse boorwerkzaamheden. De machine werkt met een kogellagering en V-riemaandrijving. Voordat je begint kun je het toerental van de machine afstellen bij het materiaal waarmee je werkt. Je hebt hierbij de keuze uit een toerental tussen de 450 en 2.500 toeren per minuut. Het toerental is in te stellen aan de hand van een handige instelhendel aan de zijkant van de machine. Gedurende de werkzaamheden kan het spiltoerental worden afgelezen op een digitaal display.

LED-licht

De machine is voorzien van een krachtig LED-licht wat ervoor zorgt dat de boortafel goed verlicht is. Op deze manier heb je altijd goed zicht op je werkstuk.

Motor

Een stille en soepel draaiende inductiemotor geeft een prettig gevoel van werken. De motor is bijzonder krachtig en dat zorgt ervoor dat je in bijna elke materiaal kan boren.

Snel van boor wisselen

Dankzij de snelspan-boorhouder op de machine is het verwisselen tussen verschillende boren in een paar seconden gebeurd. Tevens zorgt de MK2-adaptar voor extra inzetmogelijkheden van de machine.

Instelbare spindelsnelheid

De verfijnde mechaniek in de bovenkant van de machine maakt het mogelijk om de spindelsnelheid in zeer korte tijd aan te passen naar de gewenste snelheid. De spindelsnelheid kan je instellen met behulp van de hendel aan de zijkant van de machine.

Instelbare boordiepte

De boordiepte van de machine kan zeer eenvoudig worden ingesteld met behulp van de instelbare dieptestop.

Noodstopschakelaar

Een noodstopschakelaar zorgt voor veiligheid van de gebruiker. Dreigt er een gevaarlijke situatie te ontstaan dan kan de machine met 1 druk op de knop worden uitgeschakeld.

Stabiele boortafel

De stootvaste boortafel van de machine zorgt voor een veilige basis voor het uitvoeren van uiteenlopende werkzaamheden. In de voet van de boortafel zitten slobgaten voor een bankschroefbevestiging. De boortafel zelf is traploos in hoogte verstelbaar en kan in de vereiste werkpositie worden gekanteld, gedraaid en gezwenkt. Ook de robuuste aanslagrail en een klapbaar spaanscherm op de machine bevorderen een veilige manier van werken. Om grotere werkstukken te ondersteunen, beschikt de machine over een uittrekbare rolsteun voor de geleiding van deze werkstukken.

De belangrijkste specificaties van de machine:
- Aansluiting: 220-240 V / 50 Hz
- Vermogen: 750 W
- Motortoerental: 1400 t/min
- Uitgangstoerental (traploos instelbaar): 450-2500 t/min
- Boorkophouder: B16
- Boorspilconus: MK2
- Tandkransboorkop: Ø1-16 mm
- Vlucht/Uitlading: 152 mm
- Oppervlak boortafel: 243x243 mm
- Tafel is kantelbaar van -45 tot 45 graden, draaibaar en in hoogte verstelbaar
- Max. boordiepte: 80 mm
- Kolomdiameter: 65 mm
- Hoogte machine: 940 mm
- Inclusief LED-licht
- Deze machine maakt deel uit van de Einhell Expert-productlijn
- 2 jaar fabrieksgarantie

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-BD 750 E Kolomboormachine 4250715

EINHELL TE-BD 750 E Kolomboormachine 4250715

De Einhell TE-BD 750 E Kolomboormachine is een krachtige machine, met een groot vermogen, een uitgebreide uitrusting en een hoogwaardige afwerking. Deze veelzijdige machine kan in combinatie met verschillende materialen worden gebruikt tijdens boorwerkzaamheden.

Schrijf uw recensie