EINHELL BT-BD 701 Kolomboormachine 4250590 Bekijk groter

EINHELL BT-BD 701 Kolomboormachine 4250590

4250590

In stock

279,95 €

231,36 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell BT-BD 701 Kolomboor is een robuuste machine, met een krachtige 630 Watt motor. Dit maakt de machine geschikt voor het boren in verschillende materialen. Het toerental van de machine is in te stellen op twaalf verschillende standen, van 220 tot 2.450 toeren per minuut. Zo kun je de machine perfect laten aansluiten bij de uit te voeren boorwerkzaamheden. Ook het wisselen tussen boren is erg simpel met deze kolomboor, gebruik hier de robuuste tandkrans-boorhouder voor. Dankzij de kogellagering en de V-riemaandrijving van deze machine, werkt de kolomboor zeer precies. De machine kan eenvoudig worden aan- en uitgeschakeld, met de schakelaars aan de voorzijde van de kolomboor.
De MK2-opname (MK2-chuck) maakt het mogelijk om ook boren met een grotere diameter te gebruiken in de kolomboor.
Verstelbare hoogte van de boortafel
Naast de diversiteit aan mogelijkheden van de kolomboor zelf, is ook de stootvaste boortafel naar eigen inzicht aan te passen. De boortafel kan traploos in hoogte versteld worden, evenals dat je de tafel kunt draaien van -45 tot 45 graden.
Met de boordiepte aanslag kun je heel precies kiezen, tot op welke diepte de kolomboor in het materiaal dient te boren. Deze boordiepte aanslag is eenhandig met een schaalring bedienbaar.
Veilig werken door stabiele voet
De voet van de kolomboor zorgt voor de nodige stabiliteit tijdens het uitvoeren van verschillende boorwerkzaamheden. De gaten in deze voet maken het mogelijk om de bankschroef aan te brengen, waarmee je voorwerpen stevig vast kunt zetten.
Een veilige manier van werken met de kolomboor wordt tevens bevorderd door de met rubber beklede handgrepen en het spaanscherm rond de boor zelf. Daarbij kent de machine een nulspanningsuitschakeling, waardoor de machine na een stroomonderbreking niet uit zichzelf aan zal gaan.
De bankschroef voor het verstevigen van voorwerpen tijdens het boren, zit bij de kolomboor zelf inbegrepen. Zo kun je direct aan de slag gaan met verschillende boorwerkzaamheden.
Kortom, deze kolomboor is een ideale machine voor de enthousiaste klusser. De machine bevordert veilig werken en biedt voldoende mogelijkheden om voorwerpen stevig en in verschillende standen onder de boor te bevestigen op de boortafel.
De belangrijkste specificaties van de machine:
Vermogen: 630W
Aansluiting: 230 V / 50 Hz
Tandkransboorkop: Ø 3 - 16 mm
12 snelheden: (220 - 2450 min-1)
Boorkophouder: B16
Vlucht: 126mm
Tafel is kantelbaar van: -45 tot 45 graden, draaibaar en in hoogte verstelbaar
Max. boordiepte: 60mm
Hoogte: ca. 850mm
Geleverd inclusief bankschroef
Dit product maakt deel uit van de Einhell Classic-productlijn
2 jaar fabrieksgarantie

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL BT-BD 701 Kolomboormachine 4250590

EINHELL BT-BD 701 Kolomboormachine 4250590

Schrijf uw recensie