EINHELL TE-RH 32 E boorhamer 4257940 Bekijk groter

EINHELL TE-RH 32 E boorhamer 4257940

4257940

In stock

149,95 €

123,93 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell TE-RH 32 E Boorhamer is de machine die zeer geschikt is voor het uitvoeren van werkzaamheden in beton of steen waarbij je kan denken aan allerhande materialen zoals boren in hout, metaal, keramiek en plastic, hamerboren in beton, baksteen en steen en ook beitelen.

Door het anti vibratie systeem voel je nauwelijks trillingen tijdens de werkzaamheden. De machine beschikt over vier functies: boren, klopboren en beitelen met en zonder beitelslot en is voorzien van een SDS-Plus adapter.


Pluspunten van dit artikel

Speciaal handvat voor extra schokabsorbtie met indicatie van de optimale aandrukkracht
Extra handgreep voor meer grip
Inclusief opbergkoffer
4-functies: Boren, Klopboren, Beitelfunctie met of zonder beitelslot
Bijzondere eigenschappen

Wat er zo fijn is aan dit artikel?


Elektronische snelheidsregelaar

De elektronische snelheidsregelaar waarover deze boorhamer beschikt maakt het mogelijk om op een veilige en snelle manier van start te gaan met je boor- en beitelwerkzaamheden. Zeker voor het beitelen helpt deze functie je met het behalen van een optimaal resultaat. Door een extra beveiliging in de machine wordt de boorhamer automatisch gestopt, als de beitel of boor geblokkeerd wordt tijdens het klussen. Dit waarborgt je veiligheid tijdens het werken met deze machine.


Dieptestop en extra handgreep

Een van de functionaliteiten van deze boorhamer is de mogelijkheid om vooraf een bepaalde diepte voor de boor of beitel in te stellen. Als je meerdere keren op eenzelfde diepte wenst te boren of beitelen, biedt deze functionaliteit de uitkomst. Dit maakt het uitvoeren van boor- en beitelwerkzaamheden nog eenvoudiger. Samen met de extra handgreep zorgt dit voor veel gemak tijdens je werkzaamheden.


Krachtige motor

De krachtige 1.250 Watt motor in deze elektrische boorhamer maakt het, in combinatie met de slagkracht van 5.0 Joule, mogelijk om vrijwel iedere klus uit te voeren met deze machine. Of het nu gaat om het boren of om het beitelen met de machine.


Verschillende functies

Met een handige schakelaar is het zeer eenvoudig om over te schakelen van de ene stand naar een andere, zonder tussentijds te moeten stoppen. Zo kun je van het beitelen eenvoudig overgaan naar bijvoorbeeld het boren met behulp van deze schakelaar.

Optimale controle

Door een handig mechanisme in deze elektrische boorhamer, is het mogelijk om de uitgevoerde druk op het oppervlak eenvoudig te reguleren. Het mechanisme zal voortdurend zorgen voor een optimale druk van de machine op de ondergrond, zodat een goed resultaat verzekerd kan worden. Een handige meter op de machine geeft je hier inzicht in.


Belangrijke specificaties

Aansluiting netstroom: 230 V – 50 Hz
Vermogen: 1250 W
Onbelast toerental: 0-850 t/min
Slagfrequentie: 4.100 s/min
Slagkracht: 5 J
Max. Boorcapaciteit beton/steen: 32 mm
Gewicht: 5.7 kg

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-RH 32 E boorhamer 4257940

EINHELL TE-RH 32 E boorhamer 4257940

Schrijf uw recensie