SUMM RADIANT Infrared electric Barbecue Cavas EBQ-SS20 Bekijk groter

SUMM RADIANT Infrared electric Barbecue Cavas EBQ-SS20

EBQ-SS20

RADIANT Infrared electric Barbecue Cavas

Meer details

In stock

648,65 €

536,07 € excl. BTW

Meer informatie

Heerlijk genieten in aangenaam weer van het samenzijn met familie of vrienden? En dat met lekker eten in de tuin of op het terras. Zelfs op het balkon kun je met deze barbecue je dag compleet maken. De klassieke houtskool- of gasbarbecue is natuurlijk het gebruikelijke product om buiten te koken. Maar met deze nieuwe moderne Summ CAVAS Grill hoeft u zich niet langer beperkt te voelen tot het gedoe van een houtskoolgrill. Niet meer wachten op de juiste temperatuur van de kolen, niet meer iedere keer een volle gastank halen. Met deze Summ CAVAS vindt u een nieuwe manier van grillen van vlees, vis of groenten.

Het gebruik van de CAVAS elektrische grill is een efficiënte, gezonde en veilige manier om uw voedsel te bereiden. Een gelijkmatige garing wordt bereikt, in tegenstelling tot een houtskoolgrill die soms voedsel aan de buitenzijde te donker grillt, maar rauw van binnen laat. De grill warmt snel op en is direct gereed voor gebruik. Ideaal voor mensen met een appartement die op het balkon geen gas of houtskool kunnen gebruiken. Geen zorgen meer over de buren met barbecueën. Plug en play met deze krachtige en veilige manier van grillen op uw balkon.

De branders van de CAVAS kunnen een temperatuur van 850°C bereiken: deze hoge temperaturen op het oppervlak van het gegrilde voedsel, zorgt direct voor karamelisering waardoor een knapperige korst aan de buitenzijde ontstaat en het product mals en sappig van binnen blijft. Wanneer het vet of de sappen op de branders vallen, zal het vanwege de temperatuur direct verdampen. Zo blijven de branders schoon. Na het aansluiten van de grill in het stopcontact is de barbecue direct klaar voor het grillen van uw vlees, vis en groenten. Overal en altijd. Geen restricties meer met deze outdoor elektronische grill. De CAVAS is eenvoudig te gebruiken, risicovrij, lichtgewicht, mobiel en natuurlijk gemakkelijk schoon te maken.

Als handige toevoeging, zijn er 4 te vergrendelen zwenkbare wieltjes bevestigd aan de verrijdbare trolley, extra opbergruimte bevindt zich onder de grill. Overige handige extra's die bij de grill worden geleverd zijn een temperatuurregelaar en timer. De ingebouwde grill is is evenals de trolley vervaardigd uit volledig roestvrijstaal.

Zoekt u een energiezuinige, handige en gezonde manier van barbecueën: de Summ CAVAS elektrische grill is de perfecte keuze!

Specificaties

Elektrische grill 2400W
Roestvrijstalen trolley inclusief 4 vergrendelbare wieltjes
Temperatuur tot 850°C
Roestvrijstalen bedieningspaneel
Standaard 120-volt geaarde stekker
Afmetingen 88 x 53 x 81,5 cm

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

SUMM RADIANT Infrared electric Barbecue Cavas EBQ-SS20

SUMM RADIANT Infrared electric Barbecue Cavas EBQ-SS20

RADIANT Infrared electric Barbecue Cavas

Schrijf uw recensie