EINHELL TE-VC 36/25 li s solo, accu nat-/droogzuiger, power x-change 2347170 Bekijk groter

EINHELL TE-VC 36/25 li s solo, accu nat-/droogzuiger, power x-change 2347170

2347170

TE-VC 36/25 li s solo, accu nat-/droogzuiger, power x-change

Meer details

In stock

159,95 €

132,19 € excl. BTW

Meer informatie

De Einhell accu Nat-/Droogzuiger TE-VC 36/25 Li S Solo is een onmisbare hulp in het dagelijks leven, want hij reinigt alle oppervlakken tot diep in de poriën en verwijdert zowel stof en vuil als vloeistoffen even doeltreffend. De accu Nat-/Droogzuiger behoort tot de Power X-Change productlijn en is hierdoor ook zonder stopcontact in de buurt flexibel te gebruiken en is dankzij de krachtige accu's ook bij moeilijke toepassingen altijd de juiste hulp. Als onderdeel van de PXC productlijn kunnen alle accu's van deze productlijn in combinatie met de Nat-/Droogzuiger worden gebruikt.

De Nat-/Droogzuiger beschikt over twee verschillende modi die eenvoudig met één druk op de knop kunnen worden geselecteerd. De ECO-modus verlengt de accu gebruiksduur en is geschikt voor langere zuigwerkzaamheden. De BOOST-modus daarentegen zuigt met maximale zuigkracht ook hardnekkig vuil moeiteloos op. Uitgerust met een combinatiemondstuk voor tapijt en gladde vloeren, een kussenmondstuk voor autostoelen en gestoffeerde meubels en een spleetmondstuk voor moeilijk toegankelijke hoeken, kan de Nat-/Droogzuiger elke taak aan en kan deze bij zuig-, droog- en reinigingswerkzaamheden in huis, de werkplaats of de garage worden gebruikt. Smalle nissen kunnen met de blaasfunctie snel worden uitgeblazen om vervolgens het vuil op te zuigen.

In de leveringsomvang zijn tevens een schuimstoffilter voor natzuigen, een plooifilter en een stofzuigerzak voor droogzuigen inbegrepen. Met de luchtregelaar op de handgreep kan de zuigkracht van max. 150 mbar ook individueel worden aangepast, passend bij de uit te voeren werkzaamheden. Het stevige RVS-reservoir kan 25 liter vuil en vloeistoffen bevatten en de geïntegreerde afvoerplug maakt het legen van opgezogen vloeistoffen eenvoudig. Dankzij wielen, zwenkwielen en een trolleyhandgreep kan de Nat-/Droogzuiger zonder veel moeite naar de plaats van gebruik worden verplaatst. De 2,5 meter lange, robuuste kunststof zuigslang met een diameter van 36 millimeter en de RVS telescopische zuigbuis zorgen samen met het accu vermogen voor maximale flexibiliteit.

Dankzij de telescopische zuigbuis kan de Nat-/Droogzuiger individueel aan de eigen lichaamslengte worden aangepast en is deze ook geschikt voor gebruik boven het hoofd. Dankzij de accessoirehouder en de zuigbuishouder kunnen de Nat-/Droogzuiger en de accessoires niet alleen snel en schoon worden opgeborgen, maar zijn ze ook net zo snel weer klaar voor gebruik. De levering gebeurt zonder accu's en opladers, maar deze zijn afzonderlijk verkrijgbaar, bijvoorbeeld als handige starterkit.

Belangrijkste voordelen
Onderdeel van de Power X-Change productlijn, 2 accu's van 18 V noodzakelijk
2 snelheden (ECO/BOOST) voor optimaal accu gebruik
Hoge zuigkracht met draadloze vrijheid
RVS-reservoir 25 L, roestvrij en stabiel
Inclusief blaasfunctie voor moeilijk toegankelijke plekken
2 grote wielen en 2 zwenkwieltjes voor betere mobiliteit
Handige accessoirehouder voor schone opslag en werkzaamheden
Waterafvoerschroef voor het afvoeren van de opgezogen vloeistoffen
2-delige zuigbuis van roestvrij staal, Ø36 mm
Inclusief 2,5 meter kunststof zuigslang Ø36 mm
Incl. groot combi-, spleet- en bekledingsmondstuk
Valseluchtregelaar op de handgreep
Inclusief 1x schuimstoffilter, 1x plooifilter, 1x stofzuigerzak
Aanbevolen voor optimale resultaten: 3.0 Ah of hoger
Levering zonder accu & oplader (los verkrijgbaar)
Technische specificaties
Max. Zuigkracht: 150 mbar
Inhoud Tank: 25 L
Lengte Zuigslang: 250 cm
Diameter Zuigslang: 36 mm
Geluidsniveau Lpa: 76 dB (A)
Power X-Change

Met het krachtige Einhell Power X-Change-accusysteem kun je één accu gebruiken voor meer dan 300 verschillende producten. Power X-Change biedt je de mogelijkheid om alle verschillende producten en machines uit deze productlijn met elkaar te combineren. Van boormachine tot grasmaaier en van kettingzaag tot stofzuiger: met een Power X-Change accu voorzie je jouw favoriete apparaten van de juiste p

Recensies

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie

EINHELL TE-VC 36/25 li s solo, accu nat-/droogzuiger, power x-change 2347170

EINHELL TE-VC 36/25 li s solo, accu nat-/droogzuiger, power x-change 2347170

TE-VC 36/25 li s solo, accu nat-/droogzuiger, power x-change

Schrijf uw recensie